NIEUWS

Hier vind je en web-applicatie, waarin je je Copic-kleuren kunt opslaan. Nooit meer dubbele markers kopen, ze staan op je telefoon. Ik vond een Nederlandse beschrijving over deze app.

Ik vond in de App Store een nieuwe app om je voorraad Copics vast te leggen, de uitleg is in het Japans, maar de plaatjes zijn goed herkenbaar.


maandag 18 januari 2016

Baby Fairy Bee


Goedemorgen lieve blogvolgers,

Het weekend zit we helaas weer op, hier in het noorden was het wel een heel leuk weekend! Een mooi wit landschap, overal spelende kinderen in de sneeuw en op zondag zelfs het zonnetje er heerlijk bij.


Ik heb deze keer gekozen om een kaart te maken met een digi van Mo's Digital Pencil - Baby Fairy Bee. Heerlijke tafereeltjes zijn het, om in te kleuren en om een kaart mee te maken. 


Het designpapier komt uit een oudere collectie van Maja Design, maar deze blauw- gele tinten vond ik erg goed aansluiten bij het lieve bijtje! 

Ik begin steeds meer lef te krijgen wat betreft het donkerder maken van een achtergrond achter een afdrukje. In het begin was ik heel erg voorzichtig en gebruikte ik vooral hele lichte tinten, wat je soms op de foto dan bijna weer niet zag. 


Ik heb voor jullie natuurlijk ook weer een lijstje met de door mij gebruikte markers

Huid - E0000, E000, E00, E21 en E11
Haren - Y15, YR24, Y26, E37 en E47
Bijen pakje - Y00, Y11, Y02 en Y04
C4, C6 en C8
Bloem - Y000, Y00 en Y11
Stengel bloem - G00, G12 en G02
Vleugels - R000, R01, R11 en R21
Grond - E30, E33 en E35
Blauwe achtergrond - B60, B41, B32 en B34


De kleine tekstjes komen uit een setje van stempels en malletjes van Joy craft en het honingraat patroontje is een malletje van Crealies.


Natuurlijk hoort ook op deze kaart een mooie strik en ik heb weer een keer gekozen om twee kralenpins te gebruiken i.p.v. een paar bloemen.

Ik wens jullie allemaal een hele fijne week toe en natuurlijk veel freubel plezier, als jullie daar de tijd voor hebben :-)

4 opmerkingen:

corryskaart zei

hoi mieke
wat een schatje van een kaart een erg lieve/leuke afbeelding en geweldig ingedeeld
groetjes corry

Ellen H. zei

Super leuk en mooi gemaakt!!

senna zei

wat een lieverd weer,ook ben ik altijd zoo blij met de kleuren nummers die je er bij zet dank je wel.

Juanita zei

Echt een schatje!
Liefs Juanita.