NIEUWS

Hier vind je en web-applicatie, waarin je je Copic-kleuren kunt opslaan. Nooit meer dubbele markers kopen, ze staan op je telefoon. Ik vond een Nederlandse beschrijving over deze app.

Ik vond in de App Store een nieuwe app om je voorraad Copics vast te leggen, de uitleg is in het Japans, maar de plaatjes zijn goed herkenbaar.


maandag 6 juli 2015

To Hot To Handle!!

Hallo lieve Copic fans,

Leuk dat jullie langs komen op deze maandag om mijn kaartje te bekijken. Dat betekend ook dat jullie het hele warme weekend overleefd hebben. Wat een hitte zeg. 
Ik ben grotendeels binnen gebleven waar het lekker koel was. Wij hebben zoals vele onder ons geen airco, dus dit is misschien een tip voor jullie. Wij hebben vrijdag een aantal flessen met water gevuld en deze in de vriezer gelegd. Zaterdag toen het heet begon te worden in huis hebben we deze flessen op een dienblad voor de ventilator gezet (soort primitieve airco ^.^). Dit scheelt echt een berg.

Omdat het zo heet was dit weekend vond ik deze stempel van C.C. Designs, genaamd Grouchy Heatwave, wel heel erg toepasselijk en daarbij de tekst ook. Deze heb ik in een Word document gemaakt en uitgeprint.


Ik ben sinds kort een trotse eigenaar van een Silhouette Cameo en daar heb ik dan ook deze slipperkaart mee gemaakt. Ik heb eerst de slipper in elkaar gezet en de kleuren bij elkaar gezocht en ben toen pas gaan kijken welke afbeelding ik wilde gaan gebruiken en welke kleurtjes. Nu heeft deze afbeelding niet zo heel veel kleur nodig, maar heb hem toch een beetje op de slipper afgestemd door de kat een paarse waaier te geven. Hieronder een close-up van de afbeelding.


De Copics die ik gebruikt heb zijn:
Vacht: C0-C2-C4-C6-C8
Oren en neus: E93-E95
Buik: E40-E42-E44
Tong: R02-R05
Waaier: V04-V06-V09
Druppels: B91
Grond: W00-W1-W3-W5

Ik ben begonnen met het geheel inkleuren van de vacht met C0. Daarna ben ik gaan kijken waar ik de schaduwen wilde hebben en heb daar C8 aangebracht. Toen heb ik in de volgorde C6-C4-C2-C0 de rest van de vacht ingekleurd. In het oog heb ik wat aders getekend met een rode fineliner, om het nog warmer te laten lijken op het plaatje. Geeft wel een leuk effect toch? ^.^


Hier nog een foto van de zijkant van de kaart. De bloem is uit de grote doos met bloemen, durf daarom niet te zeggen van wie hij is.

Ik hoop dat jullie weer een beetje hebben genoten van mijn post en wens jullie veel succes met de warmte de aankomende dagen. Van mij mag het toch wel iets koeler. Ondanks dat de Copics goed tegen zweterige handjes kunnen, vinden de afbeeldingen de zweet druppeltjes toch niet zo leuk. Ik ga weer even afkoelen bij de ventilator. Tot de volgende keer weer.
Geen opmerkingen: