NIEUWS

Hier vind je en web-applicatie, waarin je je Copic-kleuren kunt opslaan. Nooit meer dubbele markers kopen, ze staan op je telefoon. Ik vond een Nederlandse beschrijving over deze app.

Ik vond in de App Store een nieuwe app om je voorraad Copics vast te leggen, de uitleg is in het Japans, maar de plaatjes zijn goed herkenbaar.


woensdag 8 juli 2015

Pot of Flowers

Zo, goedemorgen allemaal!
Het is al even geleden dat ik creatief ben geweest. Ik ben namelijk 3 weken naar West Canada geweest en heb daar getoerd met een camper. Wat een fantastische reis was dat! We hebben van alles gezien, orka's, bultruggen, elks (een soort groot hert), zwarte beren en grizzly's. Ik heb die drie weken weinig gedaan, gewoon geen tijd om te kleuren enz. Had een aantal van mijn copics wel bij hoor! Want stel je voor, dat je niks kan doen als je 5 minuten over hebt! Ik heb denk ik 2 keer even kunnen kleuren en daarvan is dit plaatje er eentje van.


Dit schatje is van Mo's Digital Pencil en heet Flowers 4U. 
Ik begin altijd met de donkerste kleur en vervolgens pak ik steeds een stap lichter. Zo ook met het haar, ik ben begonnen met E49 en heb daar de donkerste krullen meegemaakt, daarom heen heb ik met de lichtere kleuren ook die vormen een beetje gevolgd. Zo krijg je een leuke krullenbol.


Ik heb het kaartje vrij eenvoudig gehouden, want met die warmte zoals afgelopen week heb ik ook weinig inspiratie om kaarten te maken. Ik moet er sowieso weer even inkomen hoor. Gelukkig is het zondag lekker even afgekoeld met een windje en wat regen. Laat nu de zon weer maar schijnen!

De kleuren die ik heb gebruikt zijn:

Haar: E49 - E47 - E43 - E41
Broek: B97 - B95 - B93 - B91
Groen: G94
Bloemen: YR23
Bloempot: E35 - E33 - YR31 - E30
Roze: R89 - R85 - R83 - R81

Veel liefs,
Renata

Geen opmerkingen: