NIEUWS

Hier vind je en web-applicatie, waarin je je Copic-kleuren kunt opslaan. Nooit meer dubbele markers kopen, ze staan op je telefoon. Ik vond een Nederlandse beschrijving over deze app.

Ik vond in de App Store een nieuwe app om je voorraad Copics vast te leggen, de uitleg is in het Japans, maar de plaatjes zijn goed herkenbaar.


vrijdag 4 april 2014

Hoera in pink

Hallo,
het blijft toch een favoriete kleurcombinatie van mij, dit pink en aqua. Vooral als bij het kleuren met Copics springen deze kleuren  van je kaart af.


De achtergrond had ik, samen met nog een heleboel anderen, liggen. Ze waren nog over van een airbrush demonstratie. Ik heb de Saturated Canarie gekleurd in de kleuren van de achtergrond. Pink en aqua. Deze afbeeldingen print ik redelijk groot uit, meestal wel 11 cm hoog, dan kan ik ze goed inkleuren. Deze was zo groot, dat de rok onderaan meegestanst is.


De ovalen zijn Spellbinders stansen, die had ik ook nog liggen, ze zijn mooi groot.
Voor de aankleding heb ik de bloemen (ook Spellbinders) uit spierwit fluweelkarton gestanst, ze per drie en twee op elkaar gelijmd en in het midden een plakparel gelijmd, die ik eerst met Copics had gekleurd. Er zit ook een rolroosje op. Blaadjes zijn weer van Cherry Lynn.


Ik ben gek op deze fotolijstjes van papierklei. De mal voor dit lijstje heb ik zelf gemaakt van een plastic exemplaar.  Ik het lijstje heb ik een tekst geplakt.

Het lint had de perfecte kleur, dit is van Craft Emotions.
Hier de gebruikte kleuren:Groet Diny

4 opmerkingen:

Jopie zei

Wat een super mooie kaart en prachtige kleuren een leuk detail die rok die in de stans uitgestanst wordt, erg leuk,
groetjes jopie

Ineke Original zei

Wat ben ik hier toch dol op. Goed gedaan!

Marian zei

Ziet er weer top uit
Bedankt voor de kleuren info heb dit Pin iT. Handig
Groetjes

Kim zei

Mooi! Heel handig de kleurencombo's, :)