NIEUWS

Hier vind je en web-applicatie, waarin je je Copic-kleuren kunt opslaan. Nooit meer dubbele markers kopen, ze staan op je telefoon. Ik vond een Nederlandse beschrijving over deze app.

Ik vond in de App Store een nieuwe app om je voorraad Copics vast te leggen, de uitleg is in het Japans, maar de plaatjes zijn goed herkenbaar.


zondag 9 maart 2014

Vrolijke vogels

Hallo,
afgelopen week mocht ik twee dagen met de airbrush en mijn copic markers spelen op de Demodagen van Doeading, nou dat is echt geen straf. 
Het was er weer heel gezellig, veel mensen die kwamen kijken (en kopen). Dat het bevallen is, heb ik gemerkt aan de grote hoeveelheid berichtjes en emails. Fijn dat jullie het leuk vinden om steeds weer wat nieuws te zien, dat is wat ik probeer te laten zien in de hoop jullie te inspireren.  Iedereen bedankt voor de reacties, ik stel dat erg op prijs.
Vandaag was ook weer een super demodag bij Hobbyvoordelig in Delft, 
wat een mensen waren er vandaag weer om de vele demo's te bekijken. 
Daar heb ik gewerkt met Panpastel, de voorbeelden komen op mijn eigen blog. 

Hier enkele kaarten die ik heb gemaakt met de airbrush en de Copic markers.. 


Voor deze dagen had enkele vellen met vrolijke vogels, vogelhuisjes en teksten gemaakt als freebie. Een tijdje gelden kocht ik Jofy stempels, erg geinig, toen bedacht ik dat ik misschien ook zelf wel zoiets zou kunnen tekenen. Ik heb natuurlijk wel afgekeken bij anderen, maar er zijn redelijk leuke figuurtjes op papier komen staan, die wil ik graag met jullie delen. Als je hier klikt krijg je een downloadbladzijde met 3 PDF's vol plaatjes en teksten.
 Neem het daar mee en gebruik hem voor jezelf. 


Bij beide de kaarten heb ik eerst met behulp van maskers (van Dutch Doobadoo) de achtergrond gemaakt. Bij de eerste heb ik daarna met stempelinkt in de hoeken een afdruk gemaakt met  een achtergrond stempel van Indigo Blue.
Bij de derde kaart heb ik een bloemenstempel van hetzelfde merk gezet, om daarop later mijn vogeltjes te kunnen plaatsen . Een bijpassende tekst maakt de kaart af. Ik doe er verder geen versiering op, hij is volgens mij druk genoeg.


Je kunt het denk ik wel zien, ik heb de figuurtjes los gestempeld en ingekleurd, waarbij ik dan ook weer mijn Molotow markers heb gebruikt voor accenten en de zwart witte randen. 
Op het Copic Europablog heeft Miranda van den Bosch pas geleden een goede tutorial gezet over het maken van geairbruste achtergronden, neem er eens een kijkje,

Dit was mijn bijdrage, ik wens jullie een vrolijke en zonnige zondag,
groet Diny
6 opmerkingen:

Alyce Kit and Clowder zei

WOW!! Diny i came over for a closer look... and I love the second one i think even more!!! how beautiful!!! you make such gorgeous work :D xx

Unknown zei

Diny
Het zijn leuke kaarten geworden
Nog een prettige zondag
Veel liefs van marcelline

ursula Uphof zei

Diny, erg leuk!!!!!!,fijne Zondag. Groetjes Ursula

ursula Uphof zei

Hartelijk bedankt voor de plaatjes en teksten. Ek heb se zo pas gedownload. Hoop om te kan speelen, want wij heb hier veel regen. groetjes. Ursula

Rob I zei

Beautiful work

Yvonne zei

Echt helemaal geweldig!
Liefs Yvonne