NIEUWS

Hier vind je en web-applicatie, waarin je je Copic-kleuren kunt opslaan. Nooit meer dubbele markers kopen, ze staan op je telefoon. Ik vond een Nederlandse beschrijving over deze app.

Ik vond in de App Store een nieuwe app om je voorraad Copics vast te leggen, de uitleg is in het Japans, maar de plaatjes zijn goed herkenbaar.


zondag 16 maart 2014

Travel


Hallo copic fans,

Het is weer aan mij om jullie een kaartje te laten zien vandaag, het is er een geworden met een afdrukje van MilkCoffee ben altijd op zoek naar nieuw afdrukjes.


Het papier dat ik gebruikt heb is van Echo Park van de paper pad Times & Seasons 2, de kaart is verder afgemaakt met een aantal bloemen en een tekst stempeltje van Whimsy Stamps.


Had niet echt embellishments die ik hier bij kon gebruiken dus heb er zelf een gemaakt, door een zelfgemaakte mold te maken van een stempel van een koffer en die na het uitharden gegoten met utee uit de melting pot en als laatste gekleurd met Distress Stain Bronze.


De kleuren die ik gebruikt heb zijn :

Huid : R22 - R20 - E11 - E00 - E000
Haar : E59 - E19 - E18 - YR24
Koffer : E17 - E15 - E13 - E11
Blauw : B26 - B24 - B21
Groen : C7 - YG67 - YG63 - YG61
Rood : R59 - E04 - R30
Schoenen : W8 - W6 - W4 - W2

Hoop dat ik jullie toch weer heb kunnen inspireren met dit kaartje en maak er een gezellige zondag van allemaal.4 opmerkingen:

esmee zei

een vrolijk kaartje

Natasja's Kaarten zei

Wat een geweldige kaart zeg!

Lekker vrolijk en prachtig gekleurd!


Groetjes, Natasja

Dobra zei

Very beautiful work
It is very lovely made
I really like
Very prettily painted stamp

Yvonne zei

Wow, wat is jouw kleur werk toch bijzonder mooi!
Liefs Yvonne