NIEUWS

Hier vind je en web-applicatie, waarin je je Copic-kleuren kunt opslaan. Nooit meer dubbele markers kopen, ze staan op je telefoon. Ik vond een Nederlandse beschrijving over deze app.

Ik vond in de App Store een nieuwe app om je voorraad Copics vast te leggen, de uitleg is in het Japans, maar de plaatjes zijn goed herkenbaar.


maandag 9 december 2013

Merry Christmas Bestie

Goedemorgen allemaal,

Het is weer eens de beurt aan mij, Mieke, om jullie te voorzien van een beetje inspiratie hier op het blog. We naderen kerst nu met rasse schreden en dus van mijn kant een kaart voor deze mooie, gezellige dagen. 

Deze keer een kaart met een Besties en nog maar eens het mooie design papier van Maja Design uit een blokje van vorig jaar. Ik heb met mezelf afgesproken dat ik eerst eens wat papier ga opmaken voor ik weer nieuwe mag kopen, het valt niet mee:-)


Alle randen van het papier heb ik bewerkt met gesso en ook met het potje Frantage ben ik weer lekker los gegaan. Het 'bont' van de muts en schoenen heb ik gemaakt met Liquid Applique. 

De drie labels zijn gemaakt met Doo-hickeys van Magnolia en het bruine lint heb ik zo vastgemaakt dat je ziet staan: Merry Christmas.


De gebruikte copics zijn:
Huid: E0000, E000, E00, E11 en E13
Haren: C1, C3 en C5
Muts en jurk: R14, R24, R27, R29, R39 en R59
Schoenen en strik: E30, E31, E33, E35 en E37


Hier zie je de kerst sterren van Marianne Design, het is al een oudje...maar wel één van mijn favorieten! Aan de zijkant zie nog net de mooie ijssterren rand van Noor! design.


Ook de cirkel met ijssterren van Noor! heb ik gebruikt. Deze heb ik doormidden geknipt en onder en boven het afdrukje geplakt en bewerkt met Frantage. Wat een leuk spul, helemaal nu de feestdagen voor de deur staan! Verder nog wat belletjes, charm, parels en andere dingetjes om de kaart af te maken.

Dit was het voor deze keer, alvast bedankt voor jullie bezoekje en als er vragen zijn...stel ze gerust!

Fijne zondag!


6 opmerkingen:

Diny Sprakel zei

Mooi gedaan Mieke

K-Creatief zei

Een heel snoezig en lief kaartje,

Groetjes,

Karin

ЯЯНА zei

А когда будет розыгрыш?

Unknown zei

Prachtig Mieke! Die kleuren rood zo overlopend zijn schitterend. Mooi zeg!

Mary's Museum zei

I love this, but can't find the Marianne snowflake die any where. can you tell me a source please...thanks I love your work.

*mieke* zei

Hi Mary,

Do you mean the Poinsettia Mary? That's the only Die I have used from Marianne Design on this card.

I used this one: Marianne Design Creatables Die - Poinsettia Straight - LR0122

I hope you can find it now in a shop in your country. It is an older die

Greets Mieke