NIEUWS

Hier vind je en web-applicatie, waarin je je Copic-kleuren kunt opslaan. Nooit meer dubbele markers kopen, ze staan op je telefoon. Ik vond een Nederlandse beschrijving over deze app.

Ik vond in de App Store een nieuwe app om je voorraad Copics vast te leggen, de uitleg is in het Japans, maar de plaatjes zijn goed herkenbaar.


maandag 24 juni 2013

X-mas

Goedemorgen allemaal,

Vandaag is het hier weer mijn beurt om jullie iets te laten zien.  Ik heb gekozen voor een kaart met een afdrukje van Cuddly Buddly. Het lieve beertje heet Toby Tumble - Pulling the sledge. 


Het design papier komt uit een collectie van Bo Bunny van vorig jaar, maar het papier is nog altijd één van de favorieten van mij. Heerlijk dat bruin gecombineerd met blauw tinten.


De gebruikte copic markers zijn:

Beer groot en klein: E37, E35, E33, E31 en E30
Oren beer: R21 en R20, R00
Broek/ handschoenen: W7, W5, W3, W1 en W0
Jas/ muts: BG18, BG15, BG13, BG11 en BG10
Sjaal: B95, B93, B91, W3, W1 en W0
Slee: E47, E44, E43 en E42
Pakjes: BG78, BG75, BG72 en BG70/  B95, B93 en B91
Achtergrond: B000 en B0000

Het sneeuw heb ik gemaakt met liquid applique. Als je dat verhit met de heattool bolt het helemaal op, super leuk spul vind ik het!Achter het afdrukje vind je nog een papieren doily.


De ijssterren, gemaakt met een mal van Sizzix, zit verschillende soorten Fran-tage en ook bij dit leuke spul gebruik je de heattool. Ook hier wat liquid applique voor het winters effect!
De kralenpins heb ik op kleur erbij gemaakt en vast gezet met mijn lijmpistool. In de la vond ik de letterkralen weer en daar heb ik de tekst x-mas mee gemaakt.


Voor de rest heb ik mallen van Spellbinders en Magnolia gebruikt. Op de kerstboompjes heb ik een paar mini hotfix steentjes geplakt. In de hoek zit nog een malletje van Noor! design. 
Wat knoopjes, lint en een bedel om het af te maken!


Nog een detail foto van de ijssterren die bewerkt zijn met Fran-tage. 

Alvast bedankt voor de leuke reactie's die jullie achterlaten en natuurlijk tot de volgende keer!
Fijne maandag allemaal...


3 opmerkingen:

Relinde Scheepers zei

Super mooi weer Diny!

groetjes Relinde

Mojca zei

Ohhhh ths is just gorgeous! Hugs! MOjca

Engelchen zei

Super..... wat is die mooi geworden :)
LG Geesje