NIEUWS

Hier vind je en web-applicatie, waarin je je Copic-kleuren kunt opslaan. Nooit meer dubbele markers kopen, ze staan op je telefoon. Ik vond een Nederlandse beschrijving over deze app.

Ik vond in de App Store een nieuwe app om je voorraad Copics vast te leggen, de uitleg is in het Japans, maar de plaatjes zijn goed herkenbaar.


zaterdag 13 april 2013

Ophangbord lets get bizzee!


Hoi allemaal, Ik hoop dat jullie een fijne Pasen hebben gehad!  Ik had dit mooie ophangbord gekregen van Let's get bizzee om er iets mee te maken, en uiteraard moest ik gelijk ermee aan de slag! het resultaat: heel veel foto's en werk! Maar wel een super leuk project!


Hier is het overal aanzicht van de hanger *iet wat moeilijk te fotograferen want hij is best lang* Maar het is me gelukt het in een keer erop te krijgen! Ik heb er een verjaardagskalender van gemaakt want deze had ik nog niet!  De datums zijn i.v.m.. privacy onleesbaar gemaakt. Ik ben begonnen met een laagje gesso en daarna ben ik begonnen met de bordjes wit te verven, maar ik wilde graag veel structuur dus ik heb verf gemengd met vogelzand (dan krijg je een heftige korrelige structuur zoals op de foto)

Dit is het bovenste "bordje" met de eerste vier maanden erop Januari/februari/maart/april dit is een template van internet *gewoon birthday calendar template gegoogeld*. Ik heb hierop een al wat oudere magnolia gebruikt ik geloof uit 2009. Het hekje is een stansje van magnolia, de bloemen zijn van WOC en de lelie van magnolia zelf. Het kant komt uit een lokale winkel.

Dit is het middelste "bordje" met de maanden Mei/juni/juli/augustus, Op dit bordje heb ik wederom een oude magnolia uit 2009 gebruikt die heel goed bij de bovenste past!. De vlinder stans en hartjesstans is van Tim Holtz. De bingosteen geeft 24 aan, dit is de datum in augustus waarop ik ben getrouwd! Dus ik vond dat wel heel toepasselijk.Dit is het onderste "bordje" met de maanden september/oktober/november/december. En het heeft mijn meest favoriet magnolia erop! Ook al wat ouder uit 2010 maar past nog prima bij de andere twee!  De Washitape rechts had ik opgeplakt, omdat ik een foutje had gemaakt zo is hij handig verborgen.
Dit zijn nog even close-upjes van het kleur werk, Ik heb ze allemaal in dezelfde kleuren gehouden om het geheel goed bij elkaar te laten passen.

Copic kleuren gebruikt:
Haar: N10, N7, N5
Huid: E13, E11, E00, 0, R21
Jurken/sokken: B99, B95, B93, B91
Schoenen/boog: E77, E74, E71
Rood: E46
Pijlpunten en einden zijn gekleurd met een zilveren gelpen.

Ik hoop dat dit project jullie ook inspiratie geeft om zo'n mooie hanger van Let's Get Bizzee te pimpen!

Veel liefs Ashley
www.createwithpassion.nl

6 opmerkingen:

Mojca zei

waw really beautiful project. Hugs! Mojca

Frouwke zei

Heel knap gedecoreerd, mooie stempels en kleuren heb je gebruikt!
grts
frouwke

Anita Meijer zei

Wat schitterend gemaakt Ashley, helemaal super en wat een werk.
Liefs van Anita

Heidie zei

wat een mooi project heb je gemaakt. Mooie verjaardagskalender is het geworden.

liefs Heidie

Diny Sprakel zei

Mooi gedaan, Ashley, ik zet een link hierna op facebook
groet Diny

celia zei

Wat een werkje....en zo mooi!!!