NIEUWS

Hier vind je en web-applicatie, waarin je je Copic-kleuren kunt opslaan. Nooit meer dubbele markers kopen, ze staan op je telefoon. Ik vond een Nederlandse beschrijving over deze app.

Ik vond in de App Store een nieuwe app om je voorraad Copics vast te leggen, de uitleg is in het Japans, maar de plaatjes zijn goed herkenbaar.


woensdag 10 april 2013

Proficiat met je vormselHoi hoi,
vandaag is het weer mijn beurt om jullie een kaart te laten zien. Ik heb deze keer een kaartje gemaakt voor een meisje dat haar vormsel heeft gedaan. Ik heb daarom gekozen voor een wat stoerdere afbeelding van een van de nieuwe stempels van Gorjuss van Papermania. Ik vind ze ook echt heel erg mooi. leuke stempels en voor een mooi prijsje. je koopt niet alleen de grote stempel maar er zitten ook een border, en tags of knoop stempels bij.

Natuurlijk heb ik weer gewerkt met de Copic stiften, ik heb eerst het papier uitgezocht en daarna de kleuren gekozen. Normaliter kleur ik met heel veel contrast, dus duidelijke schaduwlijnen, dat wilde ik bij deze afbeelding een keer niet doen, je ziet wel verschil in kleur zoals rondom de kat en de plooi in haar jurk, maar verder heb ik het een keer niet zo opvallend gedaan. Je ziet dan wel beter dat het plaatje minder naar voren komt, dus minder dimensionaal.


Toen ik het kleurwerk met de Copics klaar had ben ik de achtergrond met PanPastels op kleur gaan brengen. Vind het wel een mooi effect, geen witte achtergrond want dat vond ik te contrasterend.


De binnenkant van de kaart heb ik voorzien van een papiertje en stans van Marianne Design. In de linker beneden hoek zit een katje, dat zie je aan de voorkant ook zitten op de schoot bij het meisje. De letters komen uit een stans van Joy Crafts. De pareltjes heb ik zelf gemaakt met een pearlpen (vloeibare parels)En de gebruikte kleuren natuurlijk, dat zijn:
Jurk: YR09, YR07 en YR02
legging blauw: BG18 ,BG15, BG13 en  BG11
legging bruin: E27, E25, en E23
Haren: E29, E27, E25, E23 en E21
Huid: E11, E01 en E000
Katje: T6, T3, T2 en T1
Hopelijk vinden jullie mijn kaart mooi, bedankt weer voor alle reacties en tot snel.
Groetjes Brenda

6 opmerkingen:

Heidie zei

wat een mooie kaart heb je gemaakt. Leuk dat de binnenkant ook versierd is.

liefs Heidie

Frouwke zei

Prachtige kaart!
grts
frouwke

Mojca zei

What a pretty card! Hugs! Mojca

Yvonne zei

Ze is prachtig Brenda, ik heb deze leuke stempel ook pas aangeschaft!
liefs Yvonne

esmee zei

een prachtig kaartje

Creaine zei

Wat een prachtige kaart!
super.
groetjes Ine