NIEUWS

Hier vind je en web-applicatie, waarin je je Copic-kleuren kunt opslaan. Nooit meer dubbele markers kopen, ze staan op je telefoon. Ik vond een Nederlandse beschrijving over deze app.

Ik vond in de App Store een nieuwe app om je voorraad Copics vast te leggen, de uitleg is in het Japans, maar de plaatjes zijn goed herkenbaar.


woensdag 13 februari 2013

x x x Kusjes x x x


Hoi allemaal,
wat fijn dat hier weer komt kijken. Ik vind het elke keer ontzettend leuk te zien en te lezen dat mijn bijdrage aan het blog gewaardeerd wordt. Om nu mijn blijk van waardering te tonen heb ik een kaart gemaakt voor jullie met daarop kusjes! En omdat het morgen 14 februari is, dus VALENTIJNSDAG.

De afbeelding is van Magnolia en die heb ik dit keer niet op papier maar op stempel linnen van Joy Crafts gestempeld. Het werkt ontzettend fijn, en het is nog een beetje te blenden ook. Dat had ik niet zo goed verwacht. Het loopt ook nagenoeg niet uit zoals je in onderstaand plaatje ziet.


Het leuke van dit linnen is dat je echt de kleine ruitjes ziet op het stof en ook de zijkantjes mooi uit te rafelen zijn. De zijjkanten heb ik met distress inkt op kleur gebracht zodat het er een beetje meer uitspringt.


Ik heb de kaart verder rustig gehouden, alleen wat blaadjes en een bloem. En een mooi groot zilveren hart. Vind het zo wel een mooi sjiek geheel. De tekst is uit een set van Marianne Design.


Gebruikte kleuren
Rood: R59, R46, R24 en R22
Grijs: T5, T3, T2 en T1
Blaadjes: YG25 en G85
Haren: E51, E53, E55, E57 en E59
Schaduw: W00 en W0

Nogmaals bedankt voor jullie reacties. Ik hoop ook deze keer weer een goede bijdrage te leveren aan dit Blog.


Groetjes Brenda

3 opmerkingen:

Frouwke zei

Wat een lief kaartje, en weer zo prachtig gekleurd!
grts
frouwke

Heidie zei

wat een mooie kaart heb je weer gemaakt. Leuk he dat kleuren op stempellinnen.

liefs Heidie

K-Creatief zei

heel mooie kaart en zeer mooi ingekleurd,
groetjes,
Karin