NIEUWS

Hier vind je en web-applicatie, waarin je je Copic-kleuren kunt opslaan. Nooit meer dubbele markers kopen, ze staan op je telefoon. Ik vond een Nederlandse beschrijving over deze app.

Ik vond in de App Store een nieuwe app om je voorraad Copics vast te leggen, de uitleg is in het Japans, maar de plaatjes zijn goed herkenbaar.


vrijdag 13 juli 2012

Mr. Fix it!!!Goedemorgen allemaal,

Vandaag is het vrijdag de 13e.... Helemaal niet bij stil gestaan, maar toch hoop ik dat het juist voor jullie vandaag een geluksdag wordt!

Ik heb voor deze keer gekozen om een mannenkaart te showen. Dit vind ik zelf niet altijd even makkelijk om te maken, omdat ik nogal van de upsmuk en roze houd hihi, maar ik vind deze kaart toch wel stoer en mannelijk geworden...

Allereerst heb ik mijn cardstock wit gemat met kraft en vervolgens gebruik ik My Mind's Eye - Breeze designpapier dat zich prima leent voor mannenkaarten. De sketch heb ik vrij simpel gehouden om daar ook juist niet teveel poespas van te maken voor een man. Achter het afdrukje heb ik touw geweven en daaraan twee bedels gehangen van een hamer en een zaag. De sterren zijn van Nestabilitie en heb ik met koper embossingpoeder bewerkt, zodat het net even wat meer geeft dan alleen maar kraft. Ik wilde toch een beetje glitter aanbrengen.

De stempel is van Mo's Digital Pencil en heet Mr. Fix it. Zo staat deze heer er ook echt stoer bij vind je niet? De copic markers die ik hiervoor gebruikt heb, zijn:

Huid: E000-00-01-R20
Haar: W6-8-100
Shirt: BG72-75-57
Broek: E71-74-77
Laarsen: E74-77-79
Belt: E53-55-57
Gereedschap) N1-3-5
Koffers: YR24-E97-99 en YG93-95-97-99


De kaart heb ik daarna afgewerkt met een koperkleurige parelpen en een hoekjesstans. De kaart wordt voor de man van mijn vriendin die als hobby echt klussen heeft! Ik denk dat deze verjaardagskaart wel van toepassing is.

Ik ben benieuwd wat jullie van deze kaart vinden en ik hoop dat ik jullie heb kunnen inspireren om ook weer aan de mannenkaarten te gaan!

Lieve groetjes, Chantal

15 opmerkingen:

gré zei

een geweldige stoere mannenkaart
heel leuk

groetjes gré

Margreet zei

Wat een leuke stoere mannenkaartje

Groetjes Margreet

tanja zei

stoere mannenkaartje is dit

tanja zei

stoere mannenkaartje is dit

tanja zei

stoere mannenkaartje is dit

tanja zei

stoere mannenkaartje is dit

Brenda zei

hele mooie kaart Chantal!
leuke kleuren mooi geheel.
groet Brenda

celia zei

Knap gekleurd....echte klussers mannen kaart....of net voor iemand die helemaal niets kan van klussen!
Veel liefs, Celia.

Tinie zei

Wowww wat een super kleuren heb je uitgekozen!!! Echte stoere kaart!!

Groetjes Tinie

corryskaart zei

hoi chantal
wat een lekkere stoere mannenkaart en erg mooi gemaakt!had zelf ook deze digi gekocht maar wist er nog niets van te brouwen maar jou kaart geeft mij extra inspiratie:-)) vast een fijn weekend en groetjes van corry

Frouwkje zei

Gave, stoere mannenkaart Chantal!! De sterren met het koperen embossingpoeder vind ik er erg leuk bij!!
Liefs, Frouwkje

Chantal zei

Tof hoor om ook eens een mannenkaart bij jou te zien! Maar hij is net zo mooi als al die kaartjes met kantjes, bloemetjes en roze hoor :-)
Groetjes,
Chantal

Samantha zei

Ik vind het een geweldige mannenkaart Chantal. Die ster vind ik leuk gedaan en als totaalplaatje weer een mooie alles-op-elkaar afgestemde kaart, schitterend :)
Liefs, Samantha

Lydia Boode zei

Het is een echte stoere kaart geworden.
Zie je dinsdag bij de cursus
groetjes
Lydia

Cathy zei

Superleuke kaart!!!