NIEUWS

Hier vind je en web-applicatie, waarin je je Copic-kleuren kunt opslaan. Nooit meer dubbele markers kopen, ze staan op je telefoon. Ik vond een Nederlandse beschrijving over deze app.

Ik vond in de App Store een nieuwe app om je voorraad Copics vast te leggen, de uitleg is in het Japans, maar de plaatjes zijn goed herkenbaar.


zaterdag 21 juli 2012

Copic Docent worden?Nieuw eind 2012

European Copic Coloring Teacher

Eind 2012 zullen we de eerst officiële Copic-docenten gaan opleiden.  Wij zijn niet in staat om in het hele Benelux-gebied  deze cursussen te geven, daarom hebben we hulp nodig. 
De, door ons opgeleide, Copic-docenten mogen de bovenstaande cursussen in hun eigen regio gaan geven, ze krijgen van ons het complete cursusprogramma.  Ze zijn verplicht met dit programma te werken, overal zullen dezelfde ECCP cursussen worden gegeven, waarbij cursisten de lessen bij verschillende docenten kunt volgen.  Met een aftekenkaart worden de gevolgde lessen vastgelegd.


Wij bepalen zelf in welke regio we docenten nodig hebben, zodat er een goede spreiding komt.  Bij de keuze van geschikte personen zijn vanzelfsprekend de kleurvaardigheden van belang, maar een docent moet ook goed uit kunnen  leggen en een goede uitstraling hebben. 
Om in aanmerking te komen als ECCT, moet je eerst het diploma Copic ColoringMaster halen.  Voor de “docentvaardigheden”  zetten we een training op. We verbinden wel strikte voorwaarden aan het docentschap, waarbij wij de kwaliteit zullen bewaken.
Heb je belangstelling hiervoor,  laat het ons dan weten


De organisatie en opleiding zijn in handen van CDN
Diny Sprakel  European Copic Instructor
Lydia Boode Regional Copic Instructor

Groet Diny en Lydia

Geen opmerkingen: