NIEUWS

Hier vind je en web-applicatie, waarin je je Copic-kleuren kunt opslaan. Nooit meer dubbele markers kopen, ze staan op je telefoon. Ik vond een Nederlandse beschrijving over deze app.

Ik vond in de App Store een nieuwe app om je voorraad Copics vast te leggen, de uitleg is in het Japans, maar de plaatjes zijn goed herkenbaar.


maandag 23 juli 2012

I'm not weird, i'm limited edition!


Hallo bloglezer,
Wat leuk dat je er weer bent, ik heb vandaag weer een mooie kaart om te laten zien.
Toen ik deze afbeelding zag op het blog van Sureya wist ik meteen dat ik deze wilde gaan kleuren, ik vind haar zo stoer, gek en grappig tegelijk, met die wijze bril op haar neus, en haar outfit. Ik heb haar gekleurd met lekkere felle kleuren.

Ik heb er een easelkaart van gemaakt. De afmeting van de kaart is 14.5 x 14,5. De digi heb ik deze keer wat groter geprint zodat je ook echt de details goed kunt zien, vandaar dat de kaart ook groot formaat is.
Dit is de voorkant van de kaart, en hieronder zie je de binnenkant. 


De tekst komt van internet, is een digitale tekst. De bril wilde ik extra accentueren, dat heb ik gedaan door met embossinginkt de bril nat te maken en daarna met embossingpoeder erover heen gegaan. Verhit met de heating tool en dan krijg je dat mooie glans effect, het ziet er echt uit als glas, hoop dat het een beetje goed te zien is op de foto.
Ik heb lekker veel bloemblaadjes gebruikt en deze keer gekozen om ook met zwart te werken, ik vind het ontzettend mooi omdat het de andere kleuren echt laat leven...de bloemblaadjes zijn van Marianne Design. 

De zwarte swirl in de hoek is van een stans van Memory Box. op de voorkant van de kaart heb ik hem ook gebruikt, maar dan met 2 kleuren in elkaar.

Ik hoop dat je de kaart mooi vind, ik ben er zelf erg tevreden over, vind het zwarte er heel leuk bij, en dat is weer goed om te weten voor andere kaarten he, soms moet je even wat uitproberen wat je als kleur voor blaadjes niet snel zou doen. 

Hier zie je de afbeelding nog even voordat ik hem op de kaart bevestigd had, de rand heb ik gemaakt met een nestabilitie van Spellbinder.  Als je het uitstanst gebruikt de mal de snijrand, maar je nestabilitie vorm is eigenlijk een stukje groter, ik heb de buitenrand nagetekend op zwart papier en uitgeknipt, zo heb je de perfecte mat voor je afbeelding.
 De gebruikte kleuren zijn er niet zo veel, maar wel genoeg om een mooi effect te krijgen. Ik heb hier niet de zwarte kleuren op staan voor de schoenen en haar "hoorntjes".
Hoorntjes/schoenen C9, C7, C5, C3, C1 en C0
Haren: E59, E19, YR14, E08
Oranje: YR09, YR07, en YR04
Groen: YG17, YG25, YG23 en YG21
Huid: E11, E00, E000, sproetjes E13

Bedankt voor het kijken, en graag tot de volgende keer.
Groetjes Brenda9 opmerkingen:

Chantal zei

Ohhhh Brenda, wat een kleurrijk geheel zeg!!! Schitterend kleurwerk en het spat werkelijk van je beeldscherm af! Lieve groetjes, chantal

Heidie zei

wat een schitterende kaart. mooie kleuren heb je gebruikt.

liefs Heidie

Anneke zei

Het is een pracht van een kaartje geworden hoor...echt mooi gedaan!

Groetjes Anneke

Frouwkje zei

Prachtige kaart Brenda!! Lekker vrolijk! Leuk ook met het embossingpoeder op het brilletje!
Liefs, Frouwkje

Samantha zei

Prachtige kaart Brenda! Ik vind dat zwart erg mooi erbij staan en zorgt er inderdaad voor dat de andere kleuren eruit springen. Een heel mooi geheel en super gekleurd :)
Het embossingpoeder op het brilletje vind ik een hele goede tip om ook eens te proberen.
Gr. Samantha

Diny Sprakel zei

Mooi gedaan Brenda, heel kleurig, Groet Diny

Ghea zei

Wat een vrolijk geheel super leuke stempel, prachtig geheel.
Liefs Ghea

celia zei

Wat een werk!!! En zo prachtig gekleurd!!!!

Margreet zei

Wat een leuke vrolijke kleuren.
En een prachtig kaartje
Groetjes Margreet