NIEUWS

Hier vind je en web-applicatie, waarin je je Copic-kleuren kunt opslaan. Nooit meer dubbele markers kopen, ze staan op je telefoon. Ik vond een Nederlandse beschrijving over deze app.

Ik vond in de App Store een nieuwe app om je voorraad Copics vast te leggen, de uitleg is in het Japans, maar de plaatjes zijn goed herkenbaar.


vrijdag 6 juli 2012

Ardella, May all your dreams come true


Hallo allemaal,
Vandaag is het weer mijn beurt om jullie een kaart te laten zien en ik heb gekozen voor Ardella van Make it Crafty. Ik vind die elf achtige figuurtjes altijd schitterend om te zien. Ik was vanalles met haar van plan en had al de meest prachtige achtergronden en kleuren verzonnen maar steeds ging het mis. Uiteindelijk viel mijn oog op de digitale designpapiertjes van 'Crafts and me' en daar komt deze achtergrond dus vandaan. Het was ongeveer wat ik voor ogen had om met mijn copics te maken, maar nu heb ik dan een stukje tijdbesparing toegepast ;)

De digi is hier en daar zo fijntjes dat uitknippen zou betekenen dat ik misschien wat van de digi zou verliezen of niet mooi uitgeknipt zou krijgen. Met een digitaal designpapiertje kun je heel veel en dat bracht me op het idee om het eens heel anders te doen. Ik heb de digi letterlijk in het designpapier gezet zodat ze één geheel werd met de achtergrond. Vervolgens het designpapier geprint en Ardella ingekleurd.

De bloemen en witte blaadjes zijn van Wild Orchid Craft. Plakparels uit eigen voorraad. De tekst is van Whiff of Joy en heb ik geembost en daarna uitgestanst met een shapeability van Spellbinders. Dat heb ik weer bewerkt met een swirlstempel van Whimsy Stamps zodat het beter bij swirls in het desingpapier past. Verder heb ik de aankleding sober gehouden omdat het papier al druk genoeg is.


Hier is misschien iets beter te zien dat de digi echt een geheel is met het desingpapier. Je kunt dit overigens alleen doen met digis die een transparante/doorzichtige achtergrond hebben.


Nog een keer de dame van dichtbij. In het echt zijn de kleuren een beetje donkerder en iets minder fel. Waarschijnlijk ben ik iets te royaal geweest met de belichtingsinstellingen van het fototoestel ;)


Dit zijn de markers die ik heb gebruikt. De marker zonder nummer is de B93.
Het was echt ontzettend leuk om het eens op deze manier te proberen en ik ben benieuwd wat jullie van deze kaart vinden en zal met veel plezier jullie reacties lezen.

Bedankt voor je bezoek aan dit blog!
Groetjes, Samantha

17 opmerkingen:

Brenda zei

heel erg mooi! leuk idee met die achtergrond! prachtig gekleurd.
groetjes Brenda

Folkje zei

schitterende kaart en van die prachtige kleuren.

groetjes
Folkje

Frouwkje zei

Sprookjesachtige kaart. Zo mooi van kleur, heel leuk idee met de digi in het designpapier. Prachtig gekleurd!!
Liefs, Frouwkje

Cathy zei

Wauw, zo mooi. Ik heb er eigenlijk geen woorden voor. Superkaart!!!

celia zei

Als je dit kaartje zo ziet kan je haast niet geloven dat het zelf gekleurd is!!!! Zo prachtig in dat papier verwerkt!!!! Straffe madam ;)
Hier kan ik nog heel veel van leren!!!!
Veel liefs, Celia.

arjette zei

OOooooohhhhhh wat super super super mooi zeg, geweldig!!!!!!!!!!!!!

gr. arjette.

Tinie zei

Wauw het spat van je scherm!!! Wat een geweldige mooie kaart, super die kleuren!!!

Groetjes Tinie

Gea zei

wauw, prachtig!
groetjes Gea

Angélique zei

Ik heb de kaart via skype mogen bewonderen en hij is echt heel gaaf, hier vallen de kleurtjes een beetje n het niet... Kan je je voorstellen hoe gaaf ie in het echt is. Samantha petje af hoor!!!!! Super werk,
Xxxxx Angelique

Unknown zei

samantha
het is een droomkaart
ik hou van zo'n kaarten
prachtig werk
nog een prettige weekend
veel liefs van marcelline

Unknown zei

samantha
het is een droomkaart
ik hou van zo'n kaarten
prachtig werk
nog een prettige weekend
veel liefs van marcelline

Juanita zei

Fantastisch mooi, Ardella is super mooi ingekleurd en past echt perfekt met die achtergrond. Hele mooie kleuren ook. Liefs Juanita

Chantal zei

SChitterend en super fairy!!! Geweldig mooi gekleurd ook! Lieve groetjes, Chantal

Annamaria zei

WEER EEN SCHITTERENDE KAART EN WAT EEN GEWELDIG IDEE OM DE DIGI ZO TE PLAATSEN.

GROETJES

Marie-Anne zei

Ohw, wat een mooie kaart.

Marie-Anne

Yvonne zei

Hemeltje lief, wat vind ik dit mooi!!!
liefs Yvonne

Judith Slegers zei

Schitterend dat ga ik ook eens proberen, dank e voor de tip. Deze kaart is een van de mooiere kaarten die ik ooit heb gezien! Vooral die kleuren.
Groetjes judith