NIEUWS

Hier vind je en web-applicatie, waarin je je Copic-kleuren kunt opslaan. Nooit meer dubbele markers kopen, ze staan op je telefoon. Ik vond een Nederlandse beschrijving over deze app.

Ik vond in de App Store een nieuwe app om je voorraad Copics vast te leggen, de uitleg is in het Japans, maar de plaatjes zijn goed herkenbaar.


woensdag 4 april 2012

Thank youHoi allemaal,
ik wil jullie graag een kaartje laten zien waarop ik met behulp van de Copics de achtergrondmat, en de glittersteentjes en bloemen heb gekleurd, uiteraard is ook de stempelafbeelding ingekleurd met de Copics.

Ik had designpapier uitgekozen, maar kwam tot de ontdekking dat ik geen passende achtergrond kleur papier had. Als je dan met de Copics een klein randje kleurt en je plakt daarop je designpapier, dan heb je perfect passende kleuren bij je afbeelding.

Daarna heb ik de ook voor de bloemen ( Joy ) een stukje papier gekleurd (je zou dit ook kunnen doen met de airbrush, maar aangezien niet iedereen deze heeft, laat ik het zien dat het met de Copicmarkers ook prima kan)De glittersteentje heb ik ook op kleur gebracht met een Copic stift.


Het achtergrond papier is van Wild Rose Studio, heb nog wat vlindertjes gebruikt van Cheery Lynn, en ook de groene bloementak is van dit merk.

De afbeelding is van Marianne Design, en heb ik gekleurd met een paar tinten roze en groen.gebruikte kleuren:
huidskleur: E000, E01, E11, R20
Jurk en bloemen: RV19, RV17, RV13, RV11
Haren: E55, E57 en E59
Blaadjes: YG09, YG07,YG06, YG05, G09
Achtergrond en gestanste bloemen: R85

Ik hoop dat jullie hem mooi vinden, bedankt weer voor alle leuke reacties.
Een zonnige groet van
Brenda

8 opmerkingen:

Tinie zei

Wat weer een ontzettende mooie kaart, prachtig die kleuren!!!

Groetjes Tinie

Hetty zei

Wat een leuke ideetjes weer! Heel simpel maar je moet er maar opkomen!

Helga zei

Dag Brenda,
Leuke tip, dat inkleuren van de mat! Dan hoef je eigenlijk alleen maar wit papier te hebben ;-).
Gr,

Helga

Gea zei

Dat is een slim idee zeg!
Dat ga ik onthouden.
Groetjes Gea

Brenda zei

Hoi Helga,
ja je hebt gelijkt van dat witte papier, (laat het de fabrikanten maar niet lezen, hihi) maar eigenlijk kun je dus alle kleuren papier maken met zo'n randje. Zo heb je altijd de juiste kleur die past bij je ingekleurde afbeelding.
Groetjes Brenda

H zei

prachtig kaart weer Brenda,ik doe dat ook vaak met de copic maar een achter grondje zo te doen dat heb ik nog niet gedaan of aan gedacht.
Bedankt voor die tip
Groetjes harma

Tkat zei

very cool idea!

Cathy zei

Bedankt voor de tip!

Je kaartje is supermooi!