NIEUWS

Hier vind je en web-applicatie, waarin je je Copic-kleuren kunt opslaan. Nooit meer dubbele markers kopen, ze staan op je telefoon. Ik vond een Nederlandse beschrijving over deze app.

Ik vond in de App Store een nieuwe app om je voorraad Copics vast te leggen, de uitleg is in het Japans, maar de plaatjes zijn goed herkenbaar.


maandag 20 februari 2012

Nog altijd verliefd


Hallo copic fans,

Het is mijn beurt om jullie een kaartje te laten zien vandaag, nou vroeg iemand mij om een kaartje te maken voor een 55 jarig huwelijk. Bij zo'n getal zie ik dan twee echt oude mensen voor mij (wat helemaal niet zo hoeft te zijn natuurlijk), zelf vind ik het heerlijk om naar mensen te kijken en als ik naar die oude mensen kijk zie ik toch vaak hele aparte kleuren en combinaties in hun kleding. Dat heb ik dan ook geprobeerd in de kaart aan te brengen.


Na even zoeken kwam ik papier tegen waar ook deze aparte kleuren in zitten, het papier is van K&Company "Julianne". De digi is van Mo Manning en het is lief die twee (zo zouden we toch allemaal oud willen worden samen). De achtergrond is gespoten, de kaart is verder afgemaakt met roosjes en takjes, de tekst heb ik uitgeprint en de randen met inkt bewerkt. 


Huid : E15 - E11 - E00 - E000
Rok : BV29 - BV25 - R89 - R85 - E04 - E02
Geel : E44 - Y28 - Y35 - Y32 - E42 - E40
Haren : N8 - N6 - N4 - N2 - N0
Trui : C6 - B29 - B34 - B45 - B41
Broek/tas/schoenen : E29 - E27 - E25 - E23 - E21

Nou is het op het blog al vaker gezegd maar ik kleur vooral op mijn gevoel en dat klinkt vast heel raar maar ga het eens proberen. De kleurstraten van copic zijn echt geweldig maar soms zoek je toch iets anders. Ga kleuren combineren op een afval stukje papier, jullie zullen zien dat er nog veel meer kleuren zitten in die 346 markers. Hoop dat jullie me een beetje begrijpen uit deze woorden anders hoor ik het graag en ga ik het proberen duidelijker uit te leggen in een tutorial. 

Mogelijk dat ik jullie een beetje heb kunnen inspireren met deze kaart.

Lieve groetjes Wenda

11 opmerkingen:

Brenda zei

Hoi Wenda,
wat een prachtige kaart! Heel leuk met die achtergrond. Ik snap wat je bedoelt met het kiezen van de kleuren. Ik doe dat ook op gevoel. Niet aan de hand van een kleuren kaart. Groetjes Brenda

Tinie zei

Wat onwijs mooi weer ingekleurd, alleen die rok al, moet er steeds naar kijken, super geheel!!!

Groetjes Tinie

Inge zei

erg mooi gedaan zeg!

Ankie vd Polder zei

Wat een leuk kaartje en goed gekozen kleuren. Ik begrijp ongeveer wel wat je bedoelt met kleuren op gevoel maar een tutorial is altijd welkom. Die tutorial over de plooien heb ik ook met veel plezier en aandacht gekeken en er mijn voordeel mee gedaan. Groetjes, Ankie

marijke zei

och wat os dit gaafffffffffffffff zeg en zo die achtergrond er ook bij superrrrrrr kaartje

Gea zei

hoi Wenda,
Wat een plaatje!! Zo wil ik inderdaad ook wel oud worden, wat een gezellig paar :-)
Je kleurwerk is fantastisch, vooral die rok is supermooi gedaan, met een verrassende kleurencombi! (BV, R, en E-serie)
Groetjes Gea

Frouwkje zei

Prachtige kaart Wenda!! En wat een aparte kleurencombinatie, heel mooi!
En supers gekleurd.....natuurlijk!!
Liefs, Frouwkje

Hetty zei

Wat een ontzettend mooi kaartje! Hele mooie kleuren!

Yvonne zei

Schitterend en hoe heb je toch die prachtige achtergrond gemaakt? Echt geweldig.
groetjes Yvonne

Frouwke zei

Wat een mooie kaart!

Karla zei

This is so sweet!