NIEUWS

Hier vind je en web-applicatie, waarin je je Copic-kleuren kunt opslaan. Nooit meer dubbele markers kopen, ze staan op je telefoon. Ik vond een Nederlandse beschrijving over deze app.

Ik vond in de App Store een nieuwe app om je voorraad Copics vast te leggen, de uitleg is in het Japans, maar de plaatjes zijn goed herkenbaar.


maandag 9 januari 2012

Vetvrije cupcake met surprise


Hallo, 
ik mag vandaag weer een project laten zien op dit blog. De laatste weken ben ik lekker aan het voorbereiden geweest voor alle dingen die we komend jaar allemaal met de Copics gaan doen. Afgelopen vrijdag heb ik in Elst de eerste Copic basiscursus gegeven, het is zo leuk om anderen enthousiast te maken voor deze markers. Ik hoorde aan het eind van de les, dat de meeste dames ook de volgende cursus willen volgen. Aan de rechterkant op het blog kunnen jullie zien waar de cursussen gegeven worden.
************* 
Mijn project is een cupcake die ook geschikt is voor degene die aan het lijnen zijn. Zo leuk om al je scrapmateriaal te verwerken in deze taartjes, in het midden zit Tilda as a Star uit de Sweet Crazy Love collectie.  Rondom heb ik wat vogeltjes uit een lang verleden geplakt. Dat is het leuke van stempels, ze verouderen nooit. 


De beschrijving van de cupcake staat in het kerstnummer van HobbyHandig en ik zag er ook een staan in de Magnolia Ink " Durf te dromen" . Zelf heb ik hem gemaakt door te kijken naar deze video op YouTube.

In het midden zit een gleuf waarin je een cadeaukaart, tegoedbon of een speciale wens kunt verstoppen. Bovenop deze kaart heb ik Tilda geplakt, je haalt de kaart eruit als je Tilda omhoog trekt.
Op de voorkant heb ik een mooie tekst en wat vlinders gestempeld, de achterkant kan ik nog invullen als ik weet aan wie ik deze cupcake geef.
Tilda heb ik gekleurd met mijn Copic markers, heb de kleuren aangepast aan de cupcake. Het kiezen van de juiste kleur markers voor roze is soms wat lastig. Je kunt hiervoor R20-22 nemen of R30- 32, deze zijn beide een beetje naar de oranje/rode kant toe. Ik kies meestal de R80 groep, waarbij ik in dit plaatje de R81 en R83 heb gebruikt, samen met een eigen gemaakte R80. Je kunt daarvoor ook de R000 nemen. Dit is een wat oudere roze kleur, een echte aanrader als je de serie nog niet hebt.
Op de sterretjes heb ik met een roze Spica pen fijne glitter aangebracht. 
De volgende kleuren zijn gebruikt.
Huid: E000-00-11-R02
Haren E29-08-11
Bloes R000-81-83
Broek E50-51-53
Schoentjes E55-53-51
Vogeltjes R000-81-83 en E50-53
Mag ik jullie nog even wijzen op de Fan parade die op het Copics Facebook staat, nog enkele fans zijn er nodig om weer een geweldige set Sketchmarkers weg te geven. 
Als we voor 17 januari 5000 fans hebben gaat er een complete Sketch set van 346 markers uit. Wie wil dat nu niet winnen, je hoeft je alleen maar aan te melden bij deze Fanparade.
Groet DIny12 opmerkingen:

Anoniem zei

and she is just perfect on top ... amazing details and so delicate ... please send some here ....!

Penni zei

Wow what a gorgeous project.

Hugs
Penni
X

Erna zei

Ahhhhh wat een poepie zeg.
Heel leuk gedaan Diny.

Groetjes Erna

Margreet zei

Wat schitterend
Groetjes Margreet

Frouwkje zei

Hoi Diny,
Wat is dit supergaaf gemaakt!! Bedankt voor de link. Ik ga hem echt nog eens maken.
Liefs, Frouwkje

Tinie zei

Wat een prachtige kleuren heb je gebruikt!! En Tilda is zo mooi ingekleurd, een prachtig project!!! Succes met de cursussen!!!

GRoetjes Tinie

Marianne Schut zei

Hai Diny, ik vind je cupcake echt geweldig! Prachtig gemaakt en super kleurwerk uiteraard weer! Vooral de plooien in haar arm van de bloes, echt super! Wat moet het toch heerlijk zijn o zo te kunnen kleuren! Liefs Marianne

marijke zei

superrrrrrrrr wat is dit gaaf zeg

corryskaart zei

hoi diny
dit is echt een juweeltje wat je hebt gemaakt en het fijne is dat je er niet dik van kan worden:-))
groetjes van corry

marion zei

wauzers !! schitterend, heerlijk projectje en zo calorie-arm hihi. liefs, MArion

Helen zei

wat een prachtige creatie. Groetjes, Helen

Helga zei

Dag Diny,
Wat prachtig gekleurd ! Erg leuk idee, die cupcake. Ik kijk dadelijk naar de video !
Bedankt,
Helga