NIEUWS

Hier vind je en web-applicatie, waarin je je Copic-kleuren kunt opslaan. Nooit meer dubbele markers kopen, ze staan op je telefoon. Ik vond een Nederlandse beschrijving over deze app.

Ik vond in de App Store een nieuwe app om je voorraad Copics vast te leggen, de uitleg is in het Japans, maar de plaatjes zijn goed herkenbaar.


maandag 23 januari 2012

Groot nieuws voor jullie!Hallo,
ik kreeg net bericht van  onze nieuwe distributeur, Colourstock Benelux B.V., dat we de blogvolgers eens flink mogen gaan verwennen. 
We hebben jullie hulp nodig om ons aantal volgers eens snel op te krikken. 
Geef dit dus door aan je eigen hobby-vriendinnen of volgers van jouw blog.


Bij elke 100 nieuwe volgers mogen we een COPIC 380 Beauty Case verloten onder degene die zich hebben ingeschreven als volger en Mr. Linky hebben in gevuld. We gaan door tot we 500 volgers hebben.
Je kunt ook meedoen als je zelf geen blog hebt.
We starten dus elke keer opnieuw met het aanmelden voor de volgende candy.

Eerst wat informatie over deze geweldige Copic 380 Beauty Case, in de tas passen 380 markers/refills, binnenkort hebben we er 358, dus er kan nog meer nieuws komen. Maar je kunt natuurlijk ook enkele refills en/of Multiliners erin meenemen. 
De tas heeft een stevige, harde buitenkant, binnenin zitten opbergbakjes voor je markers. (p.s. de markers worden er niet bijgeleverd)


Je kunt ook je transparante boxen van 36 of 72 stuks rechtstreeks in de tas plaatsen (boxen zitten er niet bij)
Je kunt dan 288 markers kwijt


Bewaar je de markers in deze cassettes van 36 stuks, dan passen er 6 in, ideaal voor degene die cursussen geven en daarvoor markersets hebben. Nu passen er 216 markers in en heb je nog plek voor andere dingen over.

Hier nog even een plaatje van de gesloten tas.


De huidige stand is 222 volgers, we willen jullie snel blij maken, dus bij 300 volgers op de teller verloten we de eerste prachtige opbergtas voor 380 Copic Markers. Je bent dan een van de eersten die zo'n tas heeft. Ze zijn namelijk vanmiddag in Duitsland gearriveerd en komen zo snel mogelijk naar Nederland.
De adviesverkoopprijs van de tas met de inzetbakjes is 106,00 euro, leuk om te winnen toch.

Wil je mee doen dan vragen we:
1. Noteer je naam bij Mr. Linky hieronder
2. Je wordt of je was al blogvolger.
3. Je zet deze candy duidelijk zichtbaar op je blog.
4. Dit blog staat zichtbaar op je bloglijst

We hopen dat er veel mee willen dingen naar deze mooie prijzen.
Veel succes, Copic Beneluxteam

*************************
Bezoek ook eens onze Facebook pagina, Copic Benelux,  daar tref je steeds de nieuwste Copicinformatie. We zouden het leuk vinden als je daar vrienden met ons wilt worden. 
 Ook daar gaan we binnenkort wat spectaculairs op touw zetten.

*****************************
In de Fanparade op onze Europese site komen we iets meer dan 300 fans tekort om de 5000 te halen. Weet je dat er dan een koffer met 346 Sketch Markers (2500,00 Euro waarde) wordt verloot, kom doe mee! We hebben nog anderhalve week te gaan. Link staat rechtboven.

1 opmerking:

Unknown zei

Wat een mooie tas zeg. Ik ben nog steeds op zoek naar hoe ik goed mijn Copics op kan bergen, dus kan deze mooie tas goed gebruiken, zal de candy snel op mijn blog zetten.
Groetjes Saskia