NIEUWS

Hier vind je en web-applicatie, waarin je je Copic-kleuren kunt opslaan. Nooit meer dubbele markers kopen, ze staan op je telefoon. Ik vond een Nederlandse beschrijving over deze app.

Ik vond in de App Store een nieuwe app om je voorraad Copics vast te leggen, de uitleg is in het Japans, maar de plaatjes zijn goed herkenbaar.


zaterdag 31 december 2011

Nieuwe Copic Instructors voor de Benelux


Hallo, 


op de laatste dag van dit jaar kom ik hier nog even met een nieuwsbericht.
Jullie weten dat we in de Copic Community o.a. certificeringen geven voor designers, velen van jullie hebben deze eendaagse cursus gevolg en zijn intussen trotse Copic designers. Op het Beneluxblog maak ik een aparte pagina, waarop de lezers kunnen zien wie er een Copic designer is en wie er cursussen of demo's geeft.
Deze Copic certificeringen worden gegeven door speciaal getrainde Copic Instructors. Voor de Benelux zijn dit Agitte Huberts en ik, Diny Sprakel. 
Agitte heeft op dit moment door haar drukke baan, te weinig tijd om nog Copic-activiteiten te doen. Ze heeft me gevraagd haar naam van het blog te halen, maar ze blijft een Copic Instructor en ik hoop haar over niet al te lange tijd weer actief te zien. Intussen wil ik Agitte heel erg bedanken voor de werkzaamheden; de werkoverleggen, de gezamenlijke autoritjes en de cursusdagen. Agitte, ik wil je zelf en namens alle cursisten bedankt voor je inzet.
Ik kan het niet alleen af, daarom zoeken we in heel Europa nieuwe Copic Instructors. Voor de Benelux hebben we twee hele goeie gevonden, Lydia Boode en Erna van Kampen. Ze gaan begin februari, samen met anderen uit Europa, een training volgen op het hoofdkantoor van de Copic -importeur in Wiesbaden. Lydia en Erna fijn dat jullie het team (ik alleen nog) komen versterken.
Verder hebben we al drie Instructors voor Duitsland gevonden, voor de andere landen zoeken we nog kandidaten.
****************
Ik heb jullie al meegedeeld dat er eind februari 12 nieuwe sketch markers komen, ik heb een plaatje gevonden met de dopkleuren.
Zo krijg je nog een beter beeld van al het moois dat komen gaat. Om er zeker van te zijn dat je ze ook kunt kopen dan, zou je aan je winkelier kunnen aangeven dat je ze wilt hebben. Misschien kun je ze pre-orderen.
Winkeliers kunnen ze vanaf 2 januari pre-orderen bij de distributeur. De vorige keer hebben een aantal mensen erg lang moeten wachten, er was veel meer vraag dan dat er markers binnen kwamen. Ik weet hoe ongeduldig we zijn, kan zelf ook niet wachten tot ik ze in de hand heb.
Moet je eens kijken, bij de V20 en V25 komen nu de V22 en de V28, een mooie paarse serie. Ook de bruin groene E 84 en 89 maken een serie met de E81 en 85 die we al hebben.
Vertel ons op Facebook Benelux eens welke jouw favoriete nieuwe kleur is. 
Wist je dat op het Copic Markers Facebook nu sets van 72 sketch markers verloot worden en dat er zelfs een complete koffer met sketch uitgaat binnenkort. Ik zou zeggen, meedoen allemaal. Het liefst heb ik dat de grote prijzen in Nederland vallen.
Mag ik jullie een veilige jaarwisseling wensen in goed gezelschap.
Groet Diny

9 opmerkingen:

celia zei

Ook voor jullie allemaal een schitterend maar vooral kleurvast 2012!!!!
Dames zet m op!
Veel liefs, Celia.

marijke zei

schitterend he Diny al die nieuwe kleuren, welke favouriet is zou ik niet kunnen zeggen omdat ik de rest van de copics nog niet eens compleet heb
met de nieuwe 12 kleuren er bij moet ik dus nog 136 kleuren hebben ( heb pas weer 47 kleuren gekocht nadat ik de gewonnen box vanuit wiesbaden had verkocht omdat ik die kleuren allemaal al had en ook een mooie cadeaubon van harolds had gekregen van mijn dochter voor de kerst)
moet helaas nu even pas op de plaats maken nu de komende maandjes maar ik ga de serie zeker compleet krijgen hoor ben nu eenmaal echt verslaafd aan die stiften ;0)
ik wens jou en iedereen die je lief is alle goeds toe voor het nieuwe jaar

Margreet zei

Wens jullie een fijne jaarwisseling en een voorspoedig en creatief 2012
En wat een prachtige nieuwe kleuren.
Groetjes Margreet

Tinie zei

Hoi Diny, wat een mooie kleuren, E84 is een grote uitkomst, ach volgens mij allemaal:) Agitte ik wil je enorm bedanken voor je inzet, want wat heb ik heel veel van jullie geleerd en jij Diny, ga aub zo door, ik snap soms niet waar je de tijd vandaan haalt (slaap je wel eens:)) maar waardeer het enorm!!! Ik vind het nog steeds jammer dat het gekopcopic blog zomaar is verdwenen, maar dit is een hele goede vervanger!!!

Groetjes Tinie

corryskaart zei

hoi diny
wat komen er weer prachtige kleuren aan!
en fijn dat je de dopnummers al hebt laten zien,
dank je voor al je inzet om ons bloggers wat te leren en wens je samen met je dierbare een heel gezond en creatief jaar toe!
groetjes van corry

Anja Zom zei

Best jammer dat je voor die mooie prijzen alleen kans maakt via Facebook dat heb ik niet en wil ik ook niet dus pech voor mij dan.
Maar verder..... ben ik helemaal in mijn sas met mijn Copic Markers hoor en ik denk dat ik niet 1 favoriete kleur heb ik heb er meerdere.
De beste wensen voor 2012 en.......
dat het maar een tof Copic jaar mag worden!
Groetjes van Anja

Marian zei

Heb net een aantal copics markers kunnen overnemen
Heb er nog niet mee gekleurd papier is in bestelling.Dus moet gaan oefenen Woon in zwijndrecht dus moet maar eens kijken of ik dichtbij een cursus kan doen
Fijne jaarwisseling en een goed 2012
Groetjes

Unknown zei

diny
ik wens je een heel creatieve 2012jaar
en hartelijk dank voor al wat je ons zo'n mooie tip en leerzame tips geeft.hartelijk dank
jou cursus was super
dikke knuffels van marcelline

Helga zei

Hi Diny,
Ik ben het helemaal eens met Anja en haar bedenking over facebook. Jammer voor ons. Dan laat ik je via deze weg maar weten wat mijn favoriete kleur is ;-) : R56. Want tot nu toe maakte ik mijn rood donkerder met mijn grijstinten. Ziet ernaar uit dat dat binnenkort niet meer hoeft ;-).

Gr,
Helga