NIEUWS

Hier vind je en web-applicatie, waarin je je Copic-kleuren kunt opslaan. Nooit meer dubbele markers kopen, ze staan op je telefoon. Ik vond een Nederlandse beschrijving over deze app.

Ik vond in de App Store een nieuwe app om je voorraad Copics vast te leggen, de uitleg is in het Japans, maar de plaatjes zijn goed herkenbaar.


dinsdag 17 mei 2011

Landschap met Copic Markers

Hallo, 
dit keer een andere manier voor het gebruik van je Copic Markers. Dit keer is de inkt gebruikt om achtergronden te maken voor deze landschapskaarten. Het idee komt uit een boekje van Art Specially "Landschapjes" van Eefke Moes. Een schitterend boekje met prachtige, artistieke kaarten. Ik heb er al veel ideeën uitgehaald.
De achtergrond is gemaakt met de inkt die uit de markerpunt is gedept op een stuk craftsheet. Na het aanbrengen van de inkt op je sheet is deze meteen droog, daarom moet je hem weer vochtig maken door er blendingvloeistof uit een Mini Mister op te spuiten.
Het aanbrengen van de kleur op het glanzende karton doe je met een blendingtool met een viltje er op.
De stempel komt uit de collectie van Chocolate Baroque, daar vind je veel stempels met planten en bomen.
Op de takjes is Copic White met wat stickles aangebracht.
 Hier nog enkele voorbeelden met deze techniek, die je stap voor stap afgebeeld ziet in het genoemde boekje.
We hopen dat jullie weer ideeen hebben gekregen om je Copic Markers te gebruiken.
Nog even het volgende: Op zondag 30 oktober is er een Certificeringscursus in de buurt van Antwerpen. De winkel Cartnscrapart organiseert de cursus, voor informatie kun je bij Hilde Kusseneers, de eigenaresse terecht. Wie weet ontmoeten we je daar.
Groeten Copic Blogteam

4 opmerkingen:

Tinie zei

Soms kunnen jullie ons ook te veel informatie geven:) Wat is dit weer super leuk zeg!!! Maar ja waar halen we altijd de tijd vandaan....
Super bedankt hoor!!!

Groetjes Tinie

Andrea zei

dat ziet er prachtig uit !groetjes andrea

Miranda zei

Hoi Diny, leuke techniek met Copics. Moet er toch eens wat meer mee doen haha........vooral de eerste kaart vind ik mooi, groetjes Miranda

Agitte Huberts zei

Zo die zijn mooi geworden zeg.