NIEUWS

Hier vind je en web-applicatie, waarin je je Copic-kleuren kunt opslaan. Nooit meer dubbele markers kopen, ze staan op je telefoon. Ik vond een Nederlandse beschrijving over deze app.

Ik vond in de App Store een nieuwe app om je voorraad Copics vast te leggen, de uitleg is in het Japans, maar de plaatjes zijn goed herkenbaar.


donderdag 13 januari 2011

Nieuwe markers

Op het blog van Diny hebben jullie het al kunnen lezen, er komen 12 nieuwe kleuren van de sketchmarker uit. Hieronder zie je het kleurenvoorbeeld wat wij gevonden hebben op het blog van Marianne Walker. 


V20 Wisteria
V25 Pale Blackberry
RV63 Begonia
RV66 Raspberry
YR30 Macadamia nut
YG61 Pale Moss
BG53 Ice Mint
BG70 Ocean Mist
E23 Hazelnut
E81 Ivory
E87 Fig


We weten niet wanneer ze bij de winkeliers verkrijgbaar zijn, maar de geruchten gaan dat het rond Maart/April zal worden.
Natuurlijk laten wij het jullie zo snel mogelijk weten. Het voordeel nu is dat je kunt gaan sparen om ze allemaal tegelijk te kopen.RV55 Hollyhock

5 opmerkingen:

Tinie zei

Ik hou het blog in de gaten en net wat je zegt, gelijk maar sparen, want ik vind de kleuren heel mooi!

Groetjes Tinie

Margreet zei

Wat een mooie nieuwe kleuren,

Groetjes Margreet

Margreet zei

Wat een mooie nieuwe kleuren,

Groetjes Margreet

Dina zei

aan ierder nadeel zit een voordeel

Linda van der Lans. zei

Nou maar effe gauw sparen in een kleine 3 maanden voor rond de 50,00 euro is toch ook wel wat hoor!! ik weet niet of ik dat red maar kan wel voor moederdag en verjaardag in mei een paar vragen.....heb ik ook alvast een leuk vooruitzicht!
.........duurt wel nog lang he nu ik dit typ........
Linda