NIEUWS

Hier vind je en web-applicatie, waarin je je Copic-kleuren kunt opslaan. Nooit meer dubbele markers kopen, ze staan op je telefoon. Ik vond een Nederlandse beschrijving over deze app.

Ik vond in de App Store een nieuwe app om je voorraad Copics vast te leggen, de uitleg is in het Japans, maar de plaatjes zijn goed herkenbaar.


dinsdag 4 januari 2011

Een nieuw jaar, een nieuwe challenge

Als eerste natuurlijk allemaal de Beste Wensen voor het nieuwe jaar.

We hopen dat jullie ons ook dit jaar weer allemaal zullen volgen en ook nieuwe volgers blijven altijd welkom.
Voor de nieuwe challenge dachten wij aan jullie

GOEDE VOORNEMENS

De kleur(en) is/zijn niet belangrijk het inkleuren blijft dit natuurlijk wel, want daar word je tenslotte op beoordeeld.
Met dit onderwerp kun je eigenlijk alle kanten op. Denk bijvoorbeel aan meer of minder shoppen, iedere week of maand een bloemetje voor jezelf kopen, het oude vertrouwde lijnen, je huis nieuw inrichten of een nieuw huis kopen/huren, minder of meer gaan drinken.
Dit zijn enkele ideeen waar je misschien iets mee kunt.
Een voorbeeld kaartje zal voor ons nog moeilijk worden, want ik geloof niet dat 1 van ons een goed voornemen heeft. Wij zijn dan ook bijna perfect (ha, ha, ha, degene die ons persoonlijk kennen weten jammer genoeg beter)
Wij blijven wel ons best doen om het blog up to date te houden en als het mogelijk is te verbeteren. 
Het is aan jullie om ons bij de les te houden door het insturen van projectjes en eventuele vragen of ideeen met ons te delen. 

Wij hopen dat een ieder nu weer een maand vooruit kan met haar of zijn creativiteit en wachten vol spanning weer op jullie inzendingen. 

O ja, de challenge loopt t/m zondag 6 februari 2011

5 opmerkingen:

angelique (anlou) zei

gelukkig nieuwjaar meiden
ik heb zeker wel een goede voornemen, hihihihi
daar zijn we al druk mee bezig, wij gaan verhuizen en zijn druk bezig met behangen en schilderen
helaas heb ik al mijn hobby spullen al ingepakt en kan niet mee doen deze keer, ander moet ik van alles gaan uitpakken, misschien doe ik dat wel hoor, LOL
liefs angelique

Thea zei

Jullie ook goed maar vooral een gezond 2011.....
Ik krijg een gastric-bypass operatie dus mijn voornemens....een gezonde toekomst.


Gr Thea

Linda van der Lans. zei

Tjeemig een nieuw jaar een super moeilijke challenge was zeker jullie voornemen.............ik moet hier wel heel goed over nadenken hoor, zou het zo niet weten maar wie weet komt dat nog... en stuur ik toch nog iets in.
Lnda

Agitte Huberts zei

Goede voornemens? Ik heb ze ook maar verklap ze niet stel dat ze niet lukken :-)

Diny Sprakel zei

Ik sluit me aan bij Agitte, ik heb ze misschien wel, maar.... Dus publiceer ik ze niet. Zal kijken of ik een kaartje kan maken.