NIEUWS

Hier vind je en web-applicatie, waarin je je Copic-kleuren kunt opslaan. Nooit meer dubbele markers kopen, ze staan op je telefoon. Ik vond een Nederlandse beschrijving over deze app.

Ik vond in de App Store een nieuwe app om je voorraad Copics vast te leggen, de uitleg is in het Japans, maar de plaatjes zijn goed herkenbaar.


donderdag 7 oktober 2010

Winnaar van de Oranje/Geel Challenge

Zoals belooft wordt vandaag de winnaar bekent gemaakt van de Oranje/Geel Challenge.
Deze keer waren er helaas veel minder inzendingen dan bij de Paarstinten challenge. Wij denken dat de kleurencombinatie misschien minder heeft aangesproken. De keuze van de winnaar was daarom niet minder moeilijk. Wij kijken vooral naar het inkleuren en daarna pas naar het project zelf. Natuurlijk vinden wij het wel leuk als er andere projecten binnenkomen dan alleen maar kaarten. Ook hiervoor geldt dat het inkleuren van het plaatje goed moet zijn. Tevens willen wij jullie nogmaals verzoeken om de foto's niet te klein aan te leveren, want dan is het voor ons heel moeilijk om de kleurtechniek te zien. Tenslotte moeten wij beslissen naar aanleiding van de foto die wij van jullie krijgen.
Nu dan toch de naam van de winnaar en deze keer is dat:
Alie mag haar adres doorgeven aan Diny via copic@telfort.nl en dan krijgt zij van ons navullingen voor haar Copic markers.
Wij hopen wel dat je even geduld hebt, want op het moment van de bekentmaking zit Dini in Rusland, maar als zij terug is zal ze er zeker voor zorgen dat je de prijs ontvangt.

Namens het gehele Benelux Copic Team van Harte Gefeliciteerd en veel plezier met je prijs.

3 opmerkingen:

Alie de Vrij-Venema zei

Wauw!! Ik heb gewonnen!!! Heel erg bedankt!!!!

angelique (anlou) zei

alie gefeliciteerd meis
geniet van je prijs
diny bedankt voor de uitdaging
liefs angelique

Brenda zei

Hallo Alie,
gefeliciteerd met je prijs! leuk he om zo je kaartje en naam te zien met daarboven WINNAAR, ik heb de andere challenge gewonnen, veel plezier met je prijs.
groet Brenda