NIEUWS

Hier vind je en web-applicatie, waarin je je Copic-kleuren kunt opslaan. Nooit meer dubbele markers kopen, ze staan op je telefoon. Ik vond een Nederlandse beschrijving over deze app.

Ik vond in de App Store een nieuwe app om je voorraad Copics vast te leggen, de uitleg is in het Japans, maar de plaatjes zijn goed herkenbaar.


zondag 3 oktober 2010

Diny's Digi's 2

Hallo Copicfans,
we hebben net de uitslag bekend gemaakt voor de eerst digi wedstrijd en de volgende kans biedt zich al weer aan. Wil je ook kans maken op een set van drie mooie kleuren Sketch Markers, doe dan mee met de wedstrijd. Het enige dat je moet doen is het door Diny gemaakte plaatje in te kleuren met Copic Markers, hiervan een mooie kaart maken en op de foto zetten. De foto stuur je naar gekopcopic@hotmail.com. Verklein de foto niet, want dan is door ons niet meer goed te zien hoe mooi je gekleurd hebt. De foto's van de ingeleverde kaarten plaatsen we op het gekopcopicchallenge blog, in de sidebar staat een link. Ga daar eens kijken om te zien wat iedereen ingeleverd heeft. Ook van dat blog kun je op de hoogte blijven door er volger van te worden. Omdat het herfst is, heeft Diny een Dahlia als bloem gekozen voor de oktobermaand.
  Diny heeft zelf al een kaart gemaakt met de Dahlia-digi. Jullie zijn vrij je eigen invulling aan het plaatje te geven. Je kunt kiezen tussen een plaatje met en een zonder tekst. de afbeelding is op maat van de ovale Nestabilities van Spellbinders. Klik op de afbeeldingen hieronder om ze binnen te halen. Op deze plaats zijn ze ook te halen, daar staat ook een kant en klaar Word-document dat printklaar is gemaakt voor je. Hoe je met digi-afbeeldingen moet werken, is in een eerder bericht uitvoerig beschreven.
 We hopen op veel inzendingen, veel succes er mee!
Groet Copic Beneltux-team

2 opmerkingen:

CraftyC zei

Your card is beautiful, a lovely flower!
Clairex

Diane zei

Wat een mooie digi weer voor de wedstrijd. En Diny wat heb je er een geweldige kaart mee gemaakt.

Groetjes,
Diane