NIEUWS

Hier vind je en web-applicatie, waarin je je Copic-kleuren kunt opslaan. Nooit meer dubbele markers kopen, ze staan op je telefoon. Ik vond een Nederlandse beschrijving over deze app.

Ik vond in de App Store een nieuwe app om je voorraad Copics vast te leggen, de uitleg is in het Japans, maar de plaatjes zijn goed herkenbaar.


vrijdag 19 maart 2010

Agitte Huberts


Hallo ik ben Agitte Huberts, 47 jaar en woonachtig met man en 2 zonen in Brabant. Ik zit al ruim 20 jaar in het hobbyvak. Jarenlang heb ik veel workshops, demo's gegeven en artikelen geschreven. Op dit moment werk ik voor de ARTSPecially als styliste, auteur, redactielid en organiseren we ieder jaar weer een groot stempelevent . Op het moment dat ik het wat rustiger aan wilde gaan doen in de hobbywereld kwam ik de Copics tegen en ik was meteen om. Weer een nieuwe hobby en een verslaving erbij, zo ook weer nieuw werk. Samen met Diny en Nicole geven we nu de certificeringen door heel Nederland. Voor mijn persoonlijke blog kun je hier gaan kijken.

Groetjes Agitte

5 opmerkingen:

zonnebloempje zei

Hallo Dina,
de voertaal van dit blog is Nederlands, omdat in het overgrote deel van de Benelux dit de gesproken taal is. Als er voldoende aanmeldingen zijn voor een groep in Luxemburg willen we met plezier daar komen.
Groet Diny

Dina zei

Ik geloof niet dat dit zal gebeuren, ik ben bang dat ik de enigste ben.Maar ik vindt het super dat jullie zo'n blog begonnen zijn.

Dorathe de Greef zei

Hey hallo,

Ken ik U niet ergens van?
Ik heb zoals je weet al een certificering gedaan. (die was héél leuk en leerzaam), maar ik wens jou/jullie heel veel succes met het vervolg.

Groetjes aan iedereen
Dorathé

elly zei

hallo agitta
heeeeeeeeeeeeeeeeeel veeeeeeeeeeeeeeeeel
succes met jullie copic'sblog

groetjs elly

coby zei

Dames gefeliciteert met dit mooie nieuwe blog :)
Ben reuze benieuwd hoe het verloopt
Zelf ben ik nog niet zolang bezig met copics en heb steeds ruzie met de huidskleur mooi te maken :(

Veel plezier en ik volg jullie mee
groetjes coby