NIEUWS

Hier vind je en web-applicatie, waarin je je Copic-kleuren kunt opslaan. Nooit meer dubbele markers kopen, ze staan op je telefoon. Ik vond een Nederlandse beschrijving over deze app.

Ik vond in de App Store een nieuwe app om je voorraad Copics vast te leggen, de uitleg is in het Japans, maar de plaatjes zijn goed herkenbaar.


woensdag 6 januari 2010

Diny Sprakel

Mag ik me even voorstellen?


Hallo, ik ben Diny Sprakel begin april word ik 62 jaar, maar ben nog steeds erg actief op hobbygebied. Sinds begin januari 2010 heb ik, na meer dan veertig jaar, afscheid genomen van mijn baan als lerares. Mijn man en ik zijn dit jaar veertig jaar getrouwd. We hebben twee volwassen kinderen en twee schattige kleinkinderen.
Al meer dan 20 jaar ben ik met creatieve hobby’s bezig. Sinds lange tijd heb ik van mijn hobby ook mijn beroep kunnen maken. Ik werk voor verschillende Nederlandse en buitenlandse bedrijven in de hobbybranche. De laatste 2 jaren geef ik demo’s , schrijf ik artikelen en maak ik video’s over mijn favoriete hobbyproduct op dit moment: Copic Markers. Ik organiseer de Copic Certificeringsdagen. Op mijn net heropende persoonlijke blog kun je lezen en zien waarmee ik zoal bezig ben. Ik hoop je eens persoonlijk te ontmoeten.
Groet Diny

1 opmerking:

elly zei

hallo diny
heeeeeeeeeeeeeeeeeeel
veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel
plezier met jullie
copic's blog
groetjes elly