NIEUWS

Hier vind je en web-applicatie, waarin je je Copic-kleuren kunt opslaan. Nooit meer dubbele markers kopen, ze staan op je telefoon. Ik vond een Nederlandse beschrijving over deze app.

Ik vond in de App Store een nieuwe app om je voorraad Copics vast te leggen, de uitleg is in het Japans, maar de plaatjes zijn goed herkenbaar.


vrijdag 27 november 2015

Design Team wisseling

Hallo bloglezers,
eind november sluiten we binnen het DT een periode van zes maanden af. Dit keer komt er een wijziging in de samenstelling van ons team´.
Renata en Marion gaan het team verlaten, ik wil beide dames namens alle teamleden bedanken voor hun bijdrages en inzet voor dit blog. Het ga jullie goed, we spreken elkaar vast nog.
Als er mensen weg gaan dan heb je aanvulling nodig, dit keer krijgen we drie nieuwe Design Team leden erbij. Ik zelf ga posten op de `vrije dagen` zonder verplichte dagen, fijn voor iemand die zegt dat ze wat gas terug wil nemen. Eens kijken of dat in 2016 beter lukt. 
We hebben drie dames bereid gevonden hun pracht creaties hier te laten zien en ons te vertellen hoe ze "het"doen.
Ik stel ze hier sporadisch voor, zelf doen ze dat uitgebreider bij de eerste post.

Marianne Reijgersberg, 
bekend van andere DT's  plaatst haar Copic kleurwerk op zulke prachtige kaarten dat we blij zijn dat ze bij ons in het team wil komen. 

Ellen Hax
ons tweede nieuwe DT lid komt uit het mooie België. Wat mij bij haar opvalt zijn de vrolijke kaarten zonder veel opsmuk.
Juanita Tschumi-Sleutel
de derde dame trof ik op een stempelbeurs in Zuid Duitsland. Ineens begon een mevrouw in het Nederlands tegen me te praten, dan kijk je even raar op. 
Bleek deze Nederlands Copic-lover in Zwitserland te wonen, maar haar moerstaal nog machtig te zijn. 
Ze kleurt en tekent schitterend met de Copics, we kunnen nog veel van haar leren.

Dames, welkom en verras ons met jullie mooie creaties

Groet Diny

2 opmerkingen:

Juanita zei

Dankjewel Diny!
Ik vindt het super leuk om TD lid bij Copic Benelux te zijn, en hoop ook andere copic liefhebbers te kunnen inspirieren.
Lieve groetjes Juanita

chrilvian zei

@Ellen, ik ben trots op je hoor!!!