NIEUWS

Hier vind je en web-applicatie, waarin je je Copic-kleuren kunt opslaan. Nooit meer dubbele markers kopen, ze staan op je telefoon. Ik vond een Nederlandse beschrijving over deze app.

Ik vond in de App Store een nieuwe app om je voorraad Copics vast te leggen, de uitleg is in het Japans, maar de plaatjes zijn goed herkenbaar.


woensdag 3 juni 2015

Gefeliciteerd met Follow me Tilda


Goedemorgen,

Krijgen jullie ook al zin in de zomer? Als het aan mij ligt mag die eigenlijk wel beginnen, hij laat wel erg lang op zich wachten vind ik. In tussen freubelen we vrolijk verder bij de warme kachel!

Deze keer heb ik weer eens een Magnolia uit de 'kast' getrokken...en wel Follow me Tilda uit de world wide web collectie uit 2015.Het Design papier komt uit een blokje van Studio Light. Verder komt eigenlijk bijna alles uit een bakje op mijn bureau. Een bakje waar alles in beland dat ik eigenlijk wilde gaan gebruiken op een kaart, maar uiteindelijk toch niet heb gedaan. Herkennen jullie dit? Toen ik er eens in ging zitten te rommelen, vond ik allerlei leuke dingetjes en daar heb ik de kaart mee gemaakt:-)
 

Ik heb de volgende copic markers gebruikt:
 Huid - E0000, E000, E00, E11 en E13
Haar - E11, E15, E19, E29 en E49
Kleren groen - YG3, YG17 en YG67
Kleren paars - V20, V22, V25, V28 en BV29
Laptop - C1, C3 en C5
Grond - W0, W1 en W3
Achtergrond - Y000, Y00 en YG00


De tekst: Gefeliciteerd, heb ik gemaakt met kleine letter stempeltjes van Urban Stamps en heb ik daarna met een kleine cirkel ponsje uit geponst! 


Zoals jullie van mij gewend zijn de roosjes weer in kleur erbij gespoten met de airbrush.

Ik wens jullie allemaal een hele fijne dag toe en graag tot de volgende keer natuurlijk!


2 opmerkingen:

Gertrude zei

WOW, die Karte ist soooooooooooooooo süss
glg Gertrude

*mieke* zei

Danke Gertrude!