NIEUWS

Hier vind je en web-applicatie, waarin je je Copic-kleuren kunt opslaan. Nooit meer dubbele markers kopen, ze staan op je telefoon. Ik vond een Nederlandse beschrijving over deze app.

Ik vond in de App Store een nieuwe app om je voorraad Copics vast te leggen, de uitleg is in het Japans, maar de plaatjes zijn goed herkenbaar.


vrijdag 12 december 2014

Let the sun shine in your life

Hallo lieve Copic fans,

Vandaag is voor mij een beetje een bijzondere dag. Vandaag is namelijk mijn lieve nichtje een half jaar oud geworden. Alweer 6  maanden, waar blijft de tijd toch. Het gaat allemaal weer veel te hard. Nog maar 2 weekjes en dan is het al weer bijna oud en nieuw en begint 2015 al.

Maar ik ben hier natuurlijk om jullie te verblijden met een kaartje. Dit keer wil ik dan ook het kaartje laten zien wat ik voor mijn nichtje heb gemaakt. Mijn schoonzus is net zo'n freubeltante als mij, dus komt dit kaartje goed op zijn plaats.

Het plaatje dat ik hiervoor heb gebruikt is van Mo Manning en heet Fairy Sleepy en vond hem zo lief, dat ik hem gewoon moest maken voor haar. 


De kleuren voor de vleugels heb ik uit mijn kleurenstaaltjes boek. Het is nu een flink boek aan het worden, met al het materiaal van Saskia en mijn cursus materiaal. 


Het achtergrond papier is al wat ouder en is van Glitz Design. Hier heb ik ook wat stikkers uit gehaald om de naam te maken en wat extra aankleding te geven aan de kaart.


De Copics die ik heb gebruikt om het elfje in te kleuren zijn:
Huid: E000-E00-E21-E11-E13
Haar: E40-E41-E42-E43
Vleugels: BG10-R30
Gras:YG00-YG03-YG25


Nog een lintje met bijpassende tekst en haar naam, Maryline, en dan is het geheel af en klaar om op te sturen (als het goed is heeft ze hem al)

Ik hoop dat jullie een prettig en vooral creatief weekend hebben en tot de volgende keer maar weer.


3 opmerkingen:

Saskia van den Berk zei

Ziet er weer toppie uit Alex. Knuff Sas

Diny Sprakel zei

Mooi gedaan.

Alexandra van den Berg-Verhoeven zei

Dank jullie wel dames ^.^
lieve groetjes Alexandra