NIEUWS

Hier vind je en web-applicatie, waarin je je Copic-kleuren kunt opslaan. Nooit meer dubbele markers kopen, ze staan op je telefoon. Ik vond een Nederlandse beschrijving over deze app.

Ik vond in de App Store een nieuwe app om je voorraad Copics vast te leggen, de uitleg is in het Japans, maar de plaatjes zijn goed herkenbaar.


maandag 14 januari 2013

Edwin en zijn auto


 Hoi allemaal,
hier ben ik weer met een nieuwe kaart om jullie te laten zien.

Ik ben normaliter niet zo van de mannenkaarten en ik vond dit ook een moeilijke kaart om te maken, op zich de afbeelding zelf kleuren vond ik niet zo moeilijk, maar hoe deel je de kaart in...? De afbeeldingen zijn van Magnolia, het zijn 2 aparte afbeeldingen die ik gemaskeerd heb.

Geen bloemetjes, swirls etc, dus wat dan? Ik heb hier gekozen om een hekje achter de auto te plaatsen, en met een stans van Joy heb ik van een bloementakje eigenlijk een boom gemaakt. Ik vond het zo wel toepasselijk achter het hekje. En lekker mannelijk..

In de linkerbovenhoek heb ik met een stansje van Marianne Design de tekst uitgestanst. De letters zijn zeer praktisch, niet te groot, maar prima formaat voor op een kaart.

Het is op de grote foto niet zo goed te zien, maar de auto is helemaal glimmend, dat heb ik gedaan door met embossingpoeder te werken, en na verhitting lijkt het nu net of de auto ook echt van metaal is. Op deze foto zie je dit beter.

Ik hoop dat jullie de kaart mooi vinden, ikzelf moet er toch nog wel aan wennen dat er wat open plekken zijn op de kaart, maar volgens mij is diegene die deze kaart gaat ontvangen er heel blij mee.

De gebruikte kleuren:
Auto: B99, B97, B95 en B93
Trui: E18, E09, E07
Broek en haren: E47, E44, E43
Huid: E000, E01, E11


Bedankt weer voor het kijken en tot snel, de volgende keer kom ik weer met een tutorial.

Groetjes Brenda

3 opmerkingen:

Ankie vd Polder zei

Ik vind je mannenkaartje erg geslaagd. Leuk ook om een takje te gebruiken als boom. Erg leuk. Groetjes, Ankie

Marian zei

Prachtige stoere kaart
Groetjes

Ghea zei

Wat een leuke STOERE mannenkaart.
Liefs Ghea