NIEUWS

Hier vind je en web-applicatie, waarin je je Copic-kleuren kunt opslaan. Nooit meer dubbele markers kopen, ze staan op je telefoon. Ik vond een Nederlandse beschrijving over deze app.

Ik vond in de App Store een nieuwe app om je voorraad Copics vast te leggen, de uitleg is in het Japans, maar de plaatjes zijn goed herkenbaar.


vrijdag 18 januari 2013

Deze willen we wel allemaal.....Hallo copic fans,

Hier ben ik weer met een kaartje voor jullie en ik vind het een geweldig afdrukje. Het is een digi van Kenny K downloads daar keek ik laatst weer eens want een hoop digi's gebruik ik van hem voor de mannen kaarten maar daar vond ik dus ook deze en dit is dan weer een leuke voor de dames.


Nou heb ik niet veel aan het kaartje gedaan want al is het een dame's kaart vond er toch geen roosjes bij passen. Nou was het toch wel weer heel moeilijk om zo'n lijf goed te kleuren moet ik zeggen, de man hier in huis kon ook geen model voor me staan want die heeft toch wel een ander figuur moet ik zeggen. 
Heb voor dit plaatje de E15 en E13 extra aan de huid toegevoegd om de spier bundels goed uit te laten komen maar dat hoeft natuurlijk niet altijd.


De kleuren die ik gebruikt heb zijn :

Huid : E15 - E13 - E11 - E00 - E000 - E0000
Haar / Broek : N9 - N7 - N5 - N3 + voor het haar B60
Wit / Grijs : C4 - C2 - C1 - C0 - C00
Riem : C10 - C8 - C6 - C4 

Hoop dat ik jullie weer heb kunnen inspireren met deze kaart en vragen of verzoekjes horen wij graag.

Liefs Wenda

3 opmerkingen:

Margo zei

Zalige kaart gewoon en wat heb je hem mooi ingekleurd zeg ! Echt een plaatje, wat jammer dat je man geen model kon staan :) de mijne zou qua figuur ook niet in aanmerking komen :)
Liefs
Margo

Marian zei

Stoere kaart hoor en ja zo model moet je toch zoeken hahaha
Groetjes

Creaties met Papicolor papier zei

Geweldige kaart, humor. Wie heeft nou zo'n man?? Je hebt de spieren goed naar voren laten komen, groet IDny