NIEUWS

Hier vind je en web-applicatie, waarin je je Copic-kleuren kunt opslaan. Nooit meer dubbele markers kopen, ze staan op je telefoon. Ik vond een Nederlandse beschrijving over deze app.

Ik vond in de App Store een nieuwe app om je voorraad Copics vast te leggen, de uitleg is in het Japans, maar de plaatjes zijn goed herkenbaar.


woensdag 1 september 2010

Uitleg over Copic grijstinten

Het is slecht weer, dus wij hebben het idee dat jullie nu wat meer achter de computer kruipen en op zoek gaan naar nieuwe uitdagingen. Wij wijzen jullie daarom als eerste op de diverse challenges die op ons blog staan en waar je nog aan mee kan doen.

En... we hebben weer een nieuw item, Nicole gaat proberen iedere maand een tutorial in de vorm van een filmpje voor ons te maken die we op het Copic blog zetten. Zij heeft al heel veel filmpjes gemaakt met duidelijke uitleg over het werken met de Copics. Ditmaal gaat de tutorial over de verschillen van de grijstinten, zeer duidelijk en na het zien van dit filmpje heb je waarschijnlijk geen vragen meer. Mochten die er alsnog zijn wij horen het graag. Ook als je vragen hebt over een bepaalde techniek, laat het ons weten en wie weet kan Nicole daar weer een filmpje over maken.


Veel kijkplezier en een fijne dag verder, het Benelux Copic team

9 opmerkingen:

Margreet zei

Hartelijk dank voor deze duidelijke tutorial....ik heb weer het een en ander geleerd!
xxx Margreet

angelique (anlou) zei

ook ik heb hier wat van geleerd
bedankt meis voor deze uitleg
liefs angelique

Margreet zei

Bedankt Nicole,
voor jou duidelijke uitleg.
Groetjes Margreet

Nicole Verkooijen zei

Hoi Dames, dank voor jullie complimenten en mochten jullie nog verzoekjes hebben met betrekking op filmpjes, laat het aan ons weten, dan gaan wij als team kijken wat we voor jullie kunnen betekenen.

Groetjes
Nicole

marijke zei

dank je wel ik ben weer een stuk wijzer geworden

Thea zei

Heel heel erg bedankt, ik wilde je al een tijdje mailen om het verschil van de grijstinten te vragen.....maar vond het zo lullig...
nogmaals super bedankt.:):)

Gr Thea

SandraW zei

Dank je wel, Nicole, voor de superduidelijke uitleg! Toppie!

Groetjes, Sandra

Marga zei

Nou belofte maakt schuld dus ben gelijk volger geworden.
Enne heb alles wat jullie ons aangesmeerd hebben besteld LOL

Groetjes Marga

Helga zei

Dank je wel voor je uitleg !

Groetjes,

Helga