NIEUWS

Hier vind je en web-applicatie, waarin je je Copic-kleuren kunt opslaan. Nooit meer dubbele markers kopen, ze staan op je telefoon. Ik vond een Nederlandse beschrijving over deze app.

Ik vond in de App Store een nieuwe app om je voorraad Copics vast te leggen, de uitleg is in het Japans, maar de plaatjes zijn goed herkenbaar.


zaterdag 2 juli 2016

Olympic Runner

Dom, dom, dom, ben ik toch helemaal vergeten dat ik een berichtje moest plaatsen gisteren. Het was dan ook een andere week dan anders. Wij hadden namelijk woensdag nog een begrafenis en dan raak je toch een beetje uit je gewone doen. 
Daarbij hadden we vandaag een ontzettend leuke bijeenkomst in het Creatief Centrum in Heesch met het Copic Benelux Team en het Colourstock team.
We hadden vanmorgen eerst een vergadering over de nieuwe opzet van het hele Social Media gebeuren, want vanaf 1 september gaat er het een en ander veranderen.
Daarna hadden we een heerlijke lunch verzorgd door het Creatief Centrum, waarna we weer vol energie aan het tweede deel van de dag zijn begonnen. We hebben 2 hele leuke workshops gedaan, maar daar zullen jullie vast nog wel eens wat van horen.
Maar nu mijn kaart:

Ik heb helaas maar 1 foto, maar ik beloof dat ik het goed met jullie maak in mijn volgende blogpost en die komt al heel snel!

Ik heb deze ontzettend leuke digi van KennyK ook in mijn vakantie gekleurd met natuurlijk mijn favoriete medium de Copic Markers. En toen ik thuis kwam heb ik er papier bij gezocht.


Jullie zien het, hij kan nog zo hard lopen, hij is dit keer toch echt te laat! Sorry! Haha!

De kleuren die ik heb gebruikt zijn:
Huid: E04 - E21 - E11 -  E00 - E000
Vlammen: R46 - YR18 - Y17 - Y15 - YR04
Haar: E57 - E21
Groen: G99 - YG67 -YG17 - YG23
Goud: Y28 - Y26 - Y21
Grijs: C5 - C3 - C1

6 opmerkingen:

Juanita zei

Heel leuk Renata!

*mieke* zei

Wat een super leuke kaart Renata! Mooi afdrukken ook.

*mieke* zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Cordine zei

Leuke kaart Renata!

Cordine zei

Leuke kaart Renata!

Ellen H. zei

Super leuk!! šŸ˜