NIEUWS

Hier vind je en web-applicatie, waarin je je Copic-kleuren kunt opslaan. Nooit meer dubbele markers kopen, ze staan op je telefoon. Ik vond een Nederlandse beschrijving over deze app.

Ik vond in de App Store een nieuwe app om je voorraad Copics vast te leggen, de uitleg is in het Japans, maar de plaatjes zijn goed herkenbaar.


woensdag 30 december 2015

Teddy Bea - Santa please stop here

  Hallo lieve blogvolgers,

Vandaag de laatste post van dit jaar van mij, Mieke, hier op het blog. Morgen is het oudejaarsdag en knallen we om twaalf uur het nieuwe jaar in. Hopelijk wordt het voor ons allemaal een top jaar, op elke denkbare manier!


Ik sluit het jaar af met een kaart met een digi van Teddy Bo - Santa please stop here. Het blijven schatjes, die beren. En ook nog eens onwijs leuk om in te kleuren!

Het design papier komt uit een blokje van Bo Bunny - Snowfall. Voor mij persoonlijk het mooiste blokje papier ooit... Ik heb nog een extra blokje in de kast, maar deze moet eerst op natuurlijk:-) 


De gebruikte markers zijn:

Beer - E30, E33, E35, en E37
Houten bord - E30, E31, E33, E34, E44 en E47
Blauw jurk - B91, B93 en B97
Blauwe muts - BG000, BG2 en BG5
Laarzen - C7, C5 en C3


Ik heb Bea uitgesneden met een double stitch xxl mal van Crealies. Ook de 'sneeuwrand' onder is gemaakt met een mal van dat merk, het is een on the edge-mal. 
Achter Bea zie je sneeuwvlokken gemaakt met een mal van Tim Holtz - Snow Fluries.De hertjes heb ik een keer bij Irene een keer gedraaid en ik durf niet zo goed te zeggen van welk merk ze zijn, mijn gevoel zegt Memory Box. De boom is gemaakt met een Lea'bilities, een merk waar ik bijna niks van heb, maar deze boom vind ik prachtig.

Verder de kaart opgeleukt met wat Frantage, lint, knoopje, belletjes, sneeuw en hotfix steentjesIk wil jullie allemaal een hele fijne jaarwisseling wensen! 

Wij gaan altijd spelletjes spelen, oliebollen eten, vuurwerk kijken en alle deuren dicht houden. Want hoe mooi ik het vuurwerk ook vind om naar te kijken, mijn longen vinden het helemaal niet fijn! 

Tot volgend jaar!

2 opmerkingen:

Juanita zei

Super mooi je kaartje Mieke!
Veel plezier bij het oud en nieuw, en veel geluk in het nieuwe jaar!

Juanita zei

Super mooi je kaartje Mieke!
Veel plezier bij het oud en nieuw, en veel geluk in het nieuwe jaar!