NIEUWS

Hier vind je en web-applicatie, waarin je je Copic-kleuren kunt opslaan. Nooit meer dubbele markers kopen, ze staan op je telefoon. Ik vond een Nederlandse beschrijving over deze app.

Ik vond in de App Store een nieuwe app om je voorraad Copics vast te leggen, de uitleg is in het Japans, maar de plaatjes zijn goed herkenbaar.


vrijdag 12 juli 2013

X-mas

Goedemorgen allemaal,

Vandaag is het weer aan mij de beurt om een kaart te laten zien. 

Maar eerst wil ik jullie bedanken voor alle leuke reactie's die jullie hebben achtergelaten n.a.v. mijn eerste tutorial anderhalf week geleden. Ik had zweet handjes bij het bedenken en in elkaar zetten, maar het is gelukkig goed uitgepakt:-)Vandaag een kaart met een afdrukje van Whimsy Stamps - Let it snow. Het design papier is een mix van Maja Design, Bo Bunny en het roze komt uit mijn restjesbak. Lang leven het restjesbakje...


De gebruikte copic nummers zijn:
Huid: E0000, E000, E00, R11 en R20
Haren: E47, E44 en E43
Slee: E47, E44, E43 en E42
Konijn: E35, E33, E31, E30/ Oren: R21 en R20
Muisje: C4, C2, C1 en C00
Kleren: R85, R83 en R81/ C4, C2, C1, C00/ B34, B32, B21, B60
Lucht: B0000 en B000


Ik heb de grote ijskristallen gemaakt met een pons van Martha Steward en de rand langs de kaart is een nieuwe mal van Noor! Design....hij is leuk!!!!

Onder de slee in op de kleertjes heb ik wat liquid applique aangebracht en verhit met de heattool, ik ben al twee jaar fan van dat spul! 


De genaaide randen zijn met het hand naaimachientje gemaakt van Joy! Het was even puzzelen hoe hij werkte, maar uiteindelijk naaide hij gelukkig en kreeg ik niet alléén prachtige gaatjes...whaha!!!

Naast het afdrukje zie je een stukje van een spellbinder mal met daar de tekst: X-mas opgestempeld.Verder wat kant, hotfix steentjes, een gaasje en wat roosjes die op kleur zijn gespoten met de airbrush. 

Bedankt voor het langskomen en tot de volgende keer!

4 opmerkingen:

Margreet zei

Wat een super mooi kaartje
Groetjes Margreet

Jeannette zei

je kaartje ziet er weer helemaal leuk uit, schattig stempeltje en mooi "aangekleed" , groetjes Jeannette

esmee zei

een mooie kerstkaart

Mojca zei

What a gorgeous snowy card :) hugs! MOjca