NIEUWS

Hier vind je en web-applicatie, waarin je je Copic-kleuren kunt opslaan. Nooit meer dubbele markers kopen, ze staan op je telefoon. Ik vond een Nederlandse beschrijving over deze app.

Ik vond in de App Store een nieuwe app om je voorraad Copics vast te leggen, de uitleg is in het Japans, maar de plaatjes zijn goed herkenbaar.


zaterdag 15 december 2012

Wisseling van de wacht!


Hallo, 
het leven is afscheid nemen en welkom heten, zo gaat het hier op het blog ook. 

Frouwkje zal jammer genoeg ons DT verlaten, ze doet dit met pijn  in haar hart. Soms moet je deze beslissingen nemen, omdat het beter voor jezelf is. We begrijpen het en vinden het een juiste beslissing.
We willen Frouwkje heel hartelijk bedanken voor alle mooie bijdragen, haar geweldige kaarten, kleurwerk en tutorials. Altijd was alles ruim op tijd op het ontwerpblog aanwezig, je kon van je op aan Frouwkje, dat heb ik erg gewaardeerd.
Het gaat je goed, we blijven je eigen blog volgen natuurlijk, dan kunnen we blijven genieten van je mooie werk.

Ons DT is aangevuld door een echte Copic-kleurder, die jullie misschien al kennen via haar eigen blog:


Ingrid Peters

hier stelt ze zich zelf aan jullie voor:

Hoi, ik ben Ingrid Peters (34 jaar),
 de persoon achter "Leukgemaakt" (leukgemaakt.blogspot.com). Wauw, wat een eer om mezelf hier voor te mogen stellen als nieuw design team lid!
 Een aantal trefwoorden die op mij van toepassing zijn: creatief, moeder van een tweeling, scrapkaarten, huismus, scrapbooking, stoofperen, mooie stofjes, fotograferen, christen, home deco, gelukkig getrouwd, herfst, borduren, ranonkels en anemonen, beetje haken en breien, gevoelig, vriendin, oilily servies...
 Zo hebben jullie wel een redelijk beeld van mij ;-) Ik hoop jullie van tijd tot tijd te kunnen inspireren met mijn projecten. 
Tot gauw!

Ingrid welkom namens het hele team, we wchten met spanning je bijdrages af.


Groet Diny

2 opmerkingen:

Frouwkje zei

Hoi Diny,
Dank je wel voor je lieve woorden!! Ik heb dit inderdaad met pijn in mijn hart besloten, maar het is even niet anders. Ik wil jullie ook allemaal bedanken voor de leuke en leerzame tijd die ik de afgelopen maanden heb gehad!! Ook de volgers van dit blog wil ik bedanken voor de reactie's! Dat was toch iedere keer zo fijn en leuk om te lezen!!
En Ingrid, van harte welkom op dit blog, ik ben heel benieuwd hoor!!
Liefs, Frouwkje

Diny Sprakel zei

Dank je wel Frouwkje.
Welkom Ingrid.
Groet Diny