NIEUWS

Hier vind je en web-applicatie, waarin je je Copic-kleuren kunt opslaan. Nooit meer dubbele markers kopen, ze staan op je telefoon. Ik vond een Nederlandse beschrijving over deze app.

Ik vond in de App Store een nieuwe app om je voorraad Copics vast te leggen, de uitleg is in het Japans, maar de plaatjes zijn goed herkenbaar.


vrijdag 29 juni 2012

All Because....Two People fell in love!

Hallo allemaal,

Vandaag mag ik jullie weer wat laten zien.
Op 4 juni waren mijn zoon en schoondochter 2 jaar getrouwd. Bij de club van Tiets zag ik een hele leuke workshop (mei 2012) -paperbag/labelholder-. Die leek mij wel heel leuk om te maken. Vooral omdat ik iets met foto's wilde doen. Ik heb hiervoor 2 paperbags met blokbodem (15 x 28,5 cm) gebruikt.


Het designpapier is van Maja Design -Vintage Summer Basics-. Ik had voor heel het projekt net genoeg van hetzelfde blauw en rose Design Papier in het blokje zitten. Dat was op het laatst nog een heel gepuzzel. Maar het is gelukt ;-)). De stempel met Tilda en Edwin is van Magnolia. Alle randen van het papier heb ik bewerkt met Distress Ink Vintage Photo. Edwin en Tilda zijn 'verhoogd' opgeplakt met foamtape. Daaronder een stukje Designpapier op een uitgestanste Nestabilitie Heart Circle. Voor het eerst kraft papier gebruikt. Ik vind dat ook wel een leuk effect!! Op het hart zitten goudkleurige 'bloemetjes' met daarin een witte plakparel van Joy Crafts. Daaronder een stukje gaas (zestientje). De vlinders zijn van Unique. Aan de rechterzijkant kraftpapier geponst met een Martha Stewart Pons Lace Heart. Het rose lint (om de paperbag) heb ik gekleurd met R81 + RV91. Zo kan je dus altijd de juiste kleur lint op je kaart aanbrengen :-))


De tag is een Doohickey van Magnolia. Rose en blauw lintje, touw en plakparels gebruikt. Van wie de tekst is weet ik niet (ik had hem bij mijn opgeslagen teksten staan)


Alle bloemen in het projekt zijn van Wild Orchid Crafts. Tussen de bloemen wat pareltakjes, een parelpin, hartjespinnen en een goudkleurig bedeltje. Onder de grote roos zit een filigree antique gold flower van WOC.

de binnenkant



de binnenkant

De ecrukleurige tabs die je uit ziet steken daar zitten enkelzijdige kaarten in met foto's.
De tabs heb ik gemaakt met een Nestabilitie Creatieve Page Tab.


De foto heb ik uitgestanst met een Nestabilitie Petite Oval Small. De heartswirl is van Magnolia. De hoeken zijn geponst met een Martha Stewart pons String Lace. Nog wat gaas en kant achter de foto. Van wie de tekst is weet ik niet (ik had hem bij mijn opgeslagen teksten staan)


           

         
        
Tags (middenstuk van de paperbag) 

Ik heb diverse digi teksten gebruikt die ik op de computer opgeslagen heb en sommige zijn zelf verzonnen of een tekststempel. Niet van allemaal weet ik van wie ze zijn. Voor de envelopjes heb ik dun kraftpapier gebruikt. Ecrukleurige rondjes gemaakt met de cirkelsnijder, daar een eyelet in en een touwtje er omheen geslagen. De hartjes op de enveloppen zijn van Marianne Design -LR 0159-. Voor de tags waar de tekst op staat heb ik de hoeken gestanst met een afrondhoekpons en een 'billenponsje'. De randen heb ik bewerkt met een swirlstempel en dit met Memento Black Tuxedo en Memento Rich Cocoa gestempeld.


Deze foto heb ik uitgestanst met een hart stans van Nellie Snellen -MFD 022-. Om het hart heb ik een hartjeslint geplakt. Deze heb ik eerst bij de rondingen wat moeten inknippen, anders ging het er niet glad omheen. De tekststempels zijn van LOTV -Grunge Tickets-.


Dit is de eerste enkelzijdige kaart en zit links in de opening van de paperbag. Het 'fotolijstje' zelf gemaakt met het kraft- en dessinpapier. 2 witte doily's achter de foto en nog wat zachtrose plakparels. De hoekjes zijn van Whimsy -Die Corner set-. 

Dit is de tweede enkelzijdige kaart en zit in de rechtse opening.
Deze tekst heb ik zelf gemaakt in Word. Hier nog 2 plakparel hartjes op de hoeken gedaan.

de achterkant





De copics die ik gebruikt heb:
Huid/blos: E000-00-11/R20
Haar Tilda: E59-35-33-31-50
Haar Edwin E29-25-21-00
Rose: R85-R83-RV93-RV91
Blauw: B97-95-93-91
Grijs: W5-3-1-00
Schoenen Edwin: E29-25-23-21

Mijn zoon en schoondochter waren er superblij mee en ik hoop dat jullie het ook een leuk projekt vinden!!
Bedankt voor jullie bezoekje en reactie.
Ik wens jullie nog een hele fijne dag!!


              Veel liefs,
             Frouwkje.

20 opmerkingen:

mapowska zei

Beautiful!!

Margreet zei

Wat een super mooi boekje.
En mooi die voorzijde met magnolia stempel
Groetjes Margreet

Unknown zei

frouwkje
het is prachtig gedaan,wat vlieg de tijd toch
ik vind het prachtig om zoiets te krijgen
nog een prettige weekend
veel liefs van marcelline

Brenda zei

hoi hoi
wat een prachtig project! super veel werk zit erin. erg mooi gemaakt. veel details.
groetjes Brenda

Queenie Jeannie zei

So pretty! You did a wonderful job!!!

celia zei

Super knap....maak ik ooit eens na ;) Ben gek op mini's.
Afdrukjes zijn in toffe kleuren gezet!!
Veel liefs, Celia.

Tinie zei

Wat een werk en wat een super mooi resultaat, heel waardevol!!! Je kleurwerk is schitterend!!!

Groetjes Tinie

Liesbeth zei

Schitterend gemaakt Frouwkje, ik kan me voorstellen dat dit een heel bijzonder kadootje voor ze was, zo'n mooie compilatie.
gr. liesbeth

arjette zei

Wat geweldig zeg, ziet er schitterend uit!!!

gr. arjette.

corryskaart zei

hoi frouwkje
wat een geweldig mooi project heb je ervan gemaakt en logisch dat je kinderen er reuze blij mee zijn want het ziet er supermooi uit!!
groetjes van corry

Juanita zei

Hartstikke mooi je projectje. Dat krijg je natuurlijk graag op je trouwdag. Prettig weekend. Liefs juanita

Ankie vd Polder zei

Wat een werk heb je ervan gemaakt Frouwkje maar het is het zeker meer dan waard. Wat een schitterend geheel is het geworden. Groetjes en fijn weekend, Ankie

marion zei

wow wat een schitterend project ! Liefs, marion

Marie-Anne zei

Wat een prachtige creatie en wat een mooie herinneringen zijn er in verwerkt.

Marie-Anne

Diny Sprakel zei

Hallo Frouwkje, ik wil hier herhalen wat ik op ons DT blog heb gezegd, dit project laar zo duidelijk zien dat hier heel veel liefde ingelegd is. werkelijk schitterend. Groet Diny

Monique - Mienokje zei

Je kan niet alleen zien dat je zoon en schoondochter van elkaar houden, maar dat jij ook heel veel van hen houdt! Wat een schitterende creatie heb je gemaakt. Groetjes, Mienokje

Samantha zei

Prachtig project Frouwkje met erg veel mooie details. Schitterend!
Groetjes, Samantha

Blankina zei

Wat een prachtig werkstuk én een perfect kado.Dit zijn mooie herinneringen in een unieke en o zo mooi versierde verpakking...

Groetjes Blankina

Chantal zei

Ohhh Frouwkje, wat is het toch een juweeltje van een kaart en zo mooi opgebouwd alles! Bedankt voor het delen hiervan en supermooi gekleurd! Lieve groetjes,Chantal

Aartje zei

Prachtig en zo te zien met veel liefde gemaakt.
Groeten, Aartje