NIEUWS

Hier vind je en web-applicatie, waarin je je Copic-kleuren kunt opslaan. Nooit meer dubbele markers kopen, ze staan op je telefoon. Ik vond een Nederlandse beschrijving over deze app.

Ik vond in de App Store een nieuwe app om je voorraad Copics vast te leggen, de uitleg is in het Japans, maar de plaatjes zijn goed herkenbaar.


zaterdag 26 mei 2012

Wisseling van de wacht


Hallo, 

we zijn bijna een half jaar bezig met dit blog en we mogen ons verheugen over een groot aantal volgers. Dit hebben we te danken aan de prachtige bijdragen van ons DesignTeam.


We hebben dit DesignTeam samengesteld voor zes maanden, dat wil zeggen dat we van een aantal mensen, na 30 mei,  afscheid gaan nemen en nieuwe leden aan jullie mogen voorstellen. Twee leden hebben we gevraagd nog een periode bij ons te blijven, dat zijn  Brenda en Wenda. Van hen zullen jullie dus nog een heleboel mooie dingen gaan zien.
De afscheidnemende leden blijven toto 30 mei voor jullie bijdragen maken, daarna gaat het nieuwe team aan de slag.We willen Mary, Gea, Erna en Angelique bedanken voor alle bijdragen en de ideeën en inspiratie die ze in hun berichten hebben gegeven. Dank zij jullie is het succes van dit eerste half jaar bereikt, dank, dank en dank. Het gaat jullie goed en we hebben vast nog contact.

***********


De nieuwe ploeg mag ik hier ook aan jullie voorstellen. Lydia en ik speuren regelmatig naar nieuw Copic-talent, we vragen ook mensen om blogs voor te stellen. Er zijn heel veel getalenteerde Copic-kleurders en er komen er steeds meer bij. Onze lijst was veel langer dan het aantal plaatsen dat we hadden. We hebben dus al een reeks voor het volgende half jaar, maar we blijven je volgen hoor!
Deze keer hebben we ook iemand uit België gevraagd, we hebben tenslotte een Benelux-blog.

Met trots stel ik jullie het DesignTeam 2 van  Copic Benelux voor:
We hopen het komende half jaar met dit team jullie weer volop mooie creaties met Copic markers te laten zien. Ik hoop dat het aantal volgers ook blijft stijgen, want door volger te worden laten jullie ons weten, dat je op prijs stelt wat we doen. 

Groet Diny

10 opmerkingen:

Jolanda zei

Gefeliciteerd meiden en ik ben benieuwd naar jullie bijdrages hoor

Margreet zei

Gefeliciteerd ben benieuwd wat voor mooie creatie's jullie ons laten zien.

Groetjes Margreet

Yvonne zei

voor degenen die jullie gaan verlaten, heel erg bedankt voor alle inspiratie! Voor de nieuwe dt-leden ontzettend voor succes en ben nu al benieuwd naar het moois dat gaat komen!
liefs Yvonne

Angélique zei

Gefeliciteerd hoor dames! Veel succes de komende maanden en dat jullie ons maar veel inspiratie mogen geven.
Geoetjes Angelique

Jill zei

Thanks to the old design team, you really have given a lot of fabulous inspiration :)
To the new one, good luck in the next 6 months, I really look forward to see your beautiful work!
Hugs, Jill

Unknown zei

dames
van harte gefeliciteerd en wens jullie heel veel succes met jullie creaties
veel liefs van marcelline

Marianne Schut zei

Bedankt voor alles wat jullie hebben laten zien dames die vertrekken...en voor de nieuwe dames een warm welkom! Leuk een fris nieuw team weer en ik ben heel benieuwd naar al het moois dat jullie ons weer gaan laten zien, heel veel succes en plezier! Liefs Marianne

arjette zei

Wat leuk zeg!! Bedankt voor de vertrekkende dames en héél veel succes en vooral plezier voor de "nieuwe" dames, ik "ken" er een paar van en zij kunnen prachtig inkleuren en schitterende kaartjes maken dus het zit wel weer prima voor het komende half jaar!!!

gr. arjette.

Tinie zei

Wauw dames gefeliciteerd!!! En heel veel succes!

Groetjes Tinie

Thea zei

Gefeliciteerd dames en ik kijk weer uit naar leerzame tutorials en mooie kaarten.

Groetjes Thea