NIEUWS

Hier vind je en web-applicatie, waarin je je Copic-kleuren kunt opslaan. Nooit meer dubbele markers kopen, ze staan op je telefoon. Ik vond een Nederlandse beschrijving over deze app.

Ik vond in de App Store een nieuwe app om je voorraad Copics vast te leggen, de uitleg is in het Japans, maar de plaatjes zijn goed herkenbaar.


maandag 14 mei 2012

Inspire yourself!
Het is weer mijn beurt om een kaart te laten zien. Ik vind het ontzettend leuk om elke keer weer iets anders te maken, het wordt echter wel lastig om steeds iets nieuws te laten zien, want wat zijn er al vele mooie en leuke kaarten gemaakt en natuurlijk de tutorials. Ik vind het erg leuk dat sommige van jullie ook echt aan de slag gaan met de tutorials zoals ik al gezien heb op verschillende blogs.


Ik heb gekozen om te werken met de afbeelding Circus Trixie van Saturated Canary getekend door Krista Smit. Het zijn zo'n mooi getekende plaatjes en de haren zijn helemaal super! Het mooi kleuren van haren is op dit moment erg populair (zie ook de eerdere tutorial van Wenda).

Ik heb geprobeerd echt duidelijk de haarstrengen te laten zien door kleine streepjes te zetten, ik vind het zelf heel goed gelukt, het was de eerste keer dat ik zo de haren gekleurd heb. Ik hoop dat jullie het ook mooi vinden.Het achtergrondpapier komt uit een cardkit en is van het merk Paperloft, ik vond de kleine witte bloemen met gele kern zo leuk passen bij het geheel. Verder heb ik er nog wat roosjes bij gedaan en takjes uitgeponst. Doordat er strepen op het achtergrond papier staan vind ik het al snel druk worden, daarom heb ik gekozen om de rest van de kaart rustig te houden, dus niet zoals jullie gewend zijn van mij met glittersteentjes te werken.


De gebruikte copics heb ik voor jullie ook duidelijk op de foto gezet:


Haren: B99, B97, B95, B93 , B91, B45,
Kleren: BG95, BG93, BG91, groen: YG17, YG25, YG13
Schoenen/strik: E08, E09, E17 en R29
Hoepel: Y15

Hopelijk kan de kaart een inspiratie zijn voor jezelf om ook te werken met de Copics.
Dus....Inspire yourself!!

Bedankt voor het kijken,

Groetjes Brenda

6 opmerkingen:

Marie-Anne zei

Wat een prachtige kleuren heb je gebruikt.

Marie-Anne

corryskaart zei

hoi brenda
ziet er werkelijk heel vrolijk en mooi uit en zeker de kleuren vind ik supergaaf!!
groetjes van corry

Gea zei

een prachtige kaart, en wat een leuke digi!
Groetjes Gea

Astrid zei

Een schitterende kaart met een geweldige digi, je kleurwerk is ook werkelijk super !!

groetjes Astrid

Diny Sprakel zei

Hoi Brenda, mooi gedaan hoor, groet Diny

Tinie zei

Weer een beauty!!!

Groetjes Tinie