NIEUWS

Hier vind je en web-applicatie, waarin je je Copic-kleuren kunt opslaan. Nooit meer dubbele markers kopen, ze staan op je telefoon. Ik vond een Nederlandse beschrijving over deze app.

Ik vond in de App Store een nieuwe app om je voorraad Copics vast te leggen, de uitleg is in het Japans, maar de plaatjes zijn goed herkenbaar.


donderdag 11 november 2010

Winnaar Zwart/wit Challenge

Het is weer tijd om de winnaar bekent te maken van de zwart/wit challenge. 
Bij de start van deze challenge begon het goed en kregen we verschillende inzendingen. Zo rond de herfstvakantie kwam er niets meer binnen. Wij hebben toen nogmaals op de verschillende media een oproep geplaatst, met de vraag om het ons moeilijker te maken door de hoeveelheid inzendingen. Als mijn kinderen zo goed zouden luisteren als dat jullie dat nu gedaan hebben, had ik ze perfect opgevoed. De inzendingen stroomden binnen, de laatste nog afgelopen dinsdag.
Het is dus echt moeilijk geweest, deze keer.
Wij merken dat jullie nu al weer langer aan het spelen zijn met de Copicmarkers, want het inkleuren wordt steeds beter. Ook het moeilijke schaduwen komt in veel projecten goed tot zijn recht.
Na lang beraad , en even op haar blog te hebben gekeken, zijn wij tot de conclusie gekomen dat de terechte winnaar is van deze challenge.

Gefeliciteerd Caroline. Je mag je adres sturen naar  copic@telfort.nl, zodat de prijs (3 markers) naar jou verzonden kan worden.

Natuurlijk bedanken wij ook weer de andere deelnemers. Helaas kan er maar 1 winnen, want er waren meer gegadigden, maar wij moeten kiezen. We hopen dan ook dat jullie de moed niet verliezen, al is het maar omdat met Copics werken zo leuk is, en ook bij de volgende challenge ons versteld laten staan. M.a.w wij hopen weer op net zoveel of nog meer inzendingen.

Nogmaals van Harte Gefeliciteerd namens het Benelux Copic Team.

3 opmerkingen:

Diny Sprakel zei

Hallo Caroline, proficiat met de prijs.
Ik heb voor jou de keuze uit de volgende markerssetjes:
A. R81-83-89,
B. RV91-93-99,
C. BG72-75-78,
D. YG93-97-99

Je kunt ook kiezen uit 3 refills.je hebt de keuze uit:
E50-53-51-00-000

Ik hoor het wel via de mail.
groet Diny

angelique (anlou) zei

wauw die kaart is schitterend
caroline gefeliciteerd meis
het is een terechte winaarskaart
liefs angelique

Caroline zei

Goedemorgen dames van Copic Benelux!
Ik was aangenaam verrast toen ik vannacht op m'n werk las dat ik de Zwart-Wit Challenge gewonnen heb! En ik ben er onwijs blij mee en ook wel trots hoor! :) En dat terwijl er zoveel mooie kaarten ingeleverd zijn voor deze challenge. Dus dames nogmaals hartstikke bedankt! Lieve groeten, Caroline