NIEUWS

Hier vind je en web-applicatie, waarin je je Copic-kleuren kunt opslaan. Nooit meer dubbele markers kopen, ze staan op je telefoon. Ik vond een Nederlandse beschrijving over deze app.

Ik vond in de App Store een nieuwe app om je voorraad Copics vast te leggen, de uitleg is in het Japans, maar de plaatjes zijn goed herkenbaar.


zondag 15 augustus 2010

Ik sta met mijn blog in de schijnwerpers

De eerste die wij in de schijnwerpers willen zetten is:
 Erna van butterflykisseserna

Wat wij zo geweldig aan haar blog vinden is vooral het anders werken met de Copic-markers. Als jullie een kijkje gaan nemen, op haar blog, zullen jullie zien wat we bedoelen. Erna werkt op dit moment erg veel met de airbrush, maar ook het inkleuren van afdrukken heeft zij goed onder de knie.
Als voorbeeld willen wij jullie, natuurlijk met toestemming van Erna, een airbrushproject laten zien wat zij ook op haar blog heeft staan.
Messengerbag
  op kleur gebracht met de Copic airbrush.
GEWELDIG MOOI volgens ons. Het was een waar genoegen om op het blog te kunnen kijken en we hopen dan ook dat je dit met veel plezier blijft doen. Natuurlijk bedoelen we het werken met de Copics en het bijhouden van je blog, zodat wij en anderen er nog veel creatieve ideeen op kunnen doen.

Het Benelux Copic Team


Vergeten jullie niet om na het lezen van dit bericht nog even naar beneden te scrollen, want dat staat nog een challenge met paarstinten, waar je nog steeds aan mee kunt doen.

3 opmerkingen:

Erna zei

He dat is leuk een eerste reactie van mijzelf.
Leuk stukje zo geworden en ik vindt het een eer om in de schijnwerpers te staan op het Gekopcopic blog.
Bedankt dames van Copic.
En uiteraard zal ik nog de nodige dingen maken ik geniet volop van me hobby en zolang ik dat doe komt er nog genoeg "geks" uit me handen

Hele fijne avond en Groetjes Erna

Jannie van der Zwan zei

Ow wat leuk zeg en Erna geniet ervan want het is een hele eer.
Ik ga zeker binnenkort even op je blog spieken ben heel nieuwsgierig!

Groetjes Jannie

creacora zei

Gefeliciteerd meis maar verdient hoor heb effe op je blog gekeken je maakt ook prachtige dingen

geniet er maar lekker van !!

Groetjes Cora