NIEUWS

Hier vind je en web-applicatie, waarin je je Copic-kleuren kunt opslaan. Nooit meer dubbele markers kopen, ze staan op je telefoon. Ik vond een Nederlandse beschrijving over deze app.

Ik vond in de App Store een nieuwe app om je voorraad Copics vast te leggen, de uitleg is in het Japans, maar de plaatjes zijn goed herkenbaar.


vrijdag 1 november 2013

Kerst met Magnolia...

Goedemorgen allemaal,

Vandaag is de start van de maand november, wat gaat een jaar toch snel voorbij...

En ik mag de maand beginnen met een bijdrage hier op het blog.
Het is een kaart met een 'oudje' uit de kerst collectie van Magnolia van vorig jaar, maar daarom niet minder leuk! Het papier komt uit een blokje van Papercraft Scandinavia. 


Ik ben lekker losgegaan met Gesso op allle randjes van het papier en ook de Liquid Applique en de Frantage kwamen aan bod:-) 

Ik ben de uitdaging maar weer eens met mezelf aangegaan en heb de rode copics gepakt. Ik ben en blijf een klein beetje bang voor deze kleur bij de copics, persoonlijk vind ik het de moeilijkste kleur. Maar ik ben erg blij met het eind resultaat, al zeg ik het zelf! Gewoon blijven kleuren dus...


De gebruikte copic nummers zijn: 
Huid: E0000, E000, E00, E11
Haar: E33, E35, E37 en YR23
Rode muts/broek: R14, R24, R29 3n R39
Bijl en vest: W00, W1, W3 en W5
Handschoenen: C00, C1, C3 en C5Ook op deze kaart passen natuurlijk de leuke 'bingo' stempels van Joy weer perfect!
Nog een paar winterse besjes en kleine dennenappeltjes die ook bewerkt zijn met gesso.Drie labels gestanst met een Doohickey van Magnolia en her en der wat stempeltjes van Kaiserkraft. Lint, touw en belletjes maken het 'feest' compleet:-)

Ik hoop dat jullie met plezier naar mijn creatie hebben gekeken en er eventueel zelf wat inspiratie aan overhouden. Zijn er vragen dan hoor ik ze graag! 

Voor nu een hele fijne vrijdag en alvast een prettig weekend. En voor de mensen die nog naar de KreaDoe gaan...heel veel plezier!


3 opmerkingen:

Alice zei

Wouwhij is echt super.
Liefs alice

Unknown zei

Prachtig ingekleurd! Ik vind rood altijd super moeilijk om de overgangen goed te krijgen, maar dit is echt geweldig!

Diny Sprakel zei

wat mooi Mieke, je rode kleur is super. Mooie kaart, groet DIny