NIEUWS

Hier vind je en web-applicatie, waarin je je Copic-kleuren kunt opslaan. Nooit meer dubbele markers kopen, ze staan op je telefoon. Ik vond een Nederlandse beschrijving over deze app.

Ik vond in de App Store een nieuwe app om je voorraad Copics vast te leggen, de uitleg is in het Japans, maar de plaatjes zijn goed herkenbaar.


vrijdag 10 augustus 2012

Theedoosje Marianne Design


Hoi bloglezer,
het is alweer augustus...Jeetje wat gaat de tijd snel he, voor we het weten zitten we alweer warm ingepakt op de bank met een dekentje over de benen en een heerlijke kop thee! Vandaar mijn idee om eens een theedoos te maken. Ik hoop natuurlijk wel dat we eerst nog een beetje langer van de zomerzon mogen genieten hoor...De theedoos heb ik zelf gemaakt uit een stuk cardstock, en heb het verder bewerkt met papier uit een papierblok van de Action. Er zit een mooi glittertje in, is niet echt goed zichtbaar op de foto's. Verder heb ik de afbeeldingen van Don en Daisy gebruikt, die zijn van Marianne Design, ook de blaadjes en bloemetjes, en de tekst zijn van dit merk.

Ik heb op de bovenkant van de theedoos de afbeelding nog een extra  touch gegeven door de bank te voorzien van kleine bloemetjes. Ik vond de bank een te groot oppervlakte hebben om alleen maar groen te maken, met een bloemetje erop vind ik hem veel leuker.


Aan de binnenkant heb ik ook een afbeelding gebruikt van Marianne Design, Het is zo'n lieve maar vooral lekkere afbeelding zo met die grote taart! Hmmm. Zodra je de theedoos opendoet komen de heerlijke geuren van de diverse theesoorten je tegemoet.Ik vond het leuk om eens iets anders te maken dan een kaart. Aangezien de doos groter is dan een kaart heb ik ook de afbeeldingen groter uitgeprint. das dan weer het voordeel van digitale afdrukjes.


De gebruikte kleuren heb ik ook weer op de foto gezet, alleen de huidskleuren ontbreken.
Huid: E000. E01, E11
Haren: E33, E23, E25, E27
paars: V17, V09, V15
Groen: YG07, YG05, YG09
Roze: R22, RV25, RV29, RV14,
licht Roze: R22, R20 en R21
Schaduw: W$, W3, en W2

Ik hoop dat jullie het mooi vinden. Ik heb er mijn best weer op gedaan. Geniet nog even van het komende weekend, dat belooft lekker warm te worden!
Bedankt voor het kijken.

Groetjes Brenda
5 opmerkingen:

corryskaart zei

hoi brenda
wat heb je er een gezellige theedoos van gemaakt zo vrolijk in die frisse kleuren en erg leuk bedacht met die extra bloemen op de bank!
fijn weekend en groetjes van corry

Margreet zei

Hallo Brenda

Wat een prachtige theedoos.
En mooie kleuren
Groetjes Margreet

Unknown zei

brenda
heel leuk bedacht voor de toekomende seizoen ,maar nu gaan we nog van zonnige weekend
genieten
heel leuk ,jou theedoos
veel liefs van marcelline

PaperDaisies zei

A beautiful gift idea. I love your colour combo.

Unknown zei

Beautiful cards and the idea is too good! Can you give me any ideas for my Plastic card printing ?